2777
2789
عنوان

داره بارون میاد چقد حس قشنگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 38 پست
خوش بحالت  زیر بارون برای منم دعاکن بگو خدا یه پولی به من بده یه عقلی به شوهرم😁😁😁😁

دعا کردم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانس منه،تعطیلات عید فطر گفتم برم سمت غرب سفر،بارش بود،الان برنامه ریختم واسه این۳روز،بازم بارشه،ولی ...

بیا شمال خواهر، هوا هم عالی و اردیبهشتی 🌸 از بارونم خبری نیست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
و منی ک بخاطر شرایط،زندگیم و خیلی چیزای دیگه وقتی برف بارون میاد غمبرک میزنم و هیچ لذتی نمیبرم

چرا چی شده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چرا چی شده

بآرون ک میاد ی گوش خونمون ایزگامش خرابه نم پس میده ب داخل .

پله هامون کناره نداره موکتی ک انداختم برفی یا خیس آب میشه دیوار های حیاط خلوت سیمانشون رفته همش شن میریزه رو زمین و نمیتونم بشورم انباری مدارموی سری وسیله هامو گذاشتم حیاط خلوت مشما و پارچه کشیدم روشون بارون میاد خیس میشن خراب میشن  بازم بگم 🙂🙃

بآرون ک میاد ی گوش خونمون ایزگامش خرابه نم پس میده ب داخل . پله هامون کناره نداره موکتی ک انداختم ب ...

نه دیگه نگو ان شاالله خونتون و عوض می کنید

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بآرون ک میاد ی گوش خونمون ایزگامش خرابه نم پس میده ب داخل . پله هامون کناره نداره موکتی ک انداختم ب ...

عزیزم خدا کمکت کنه 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم