2777
2789
عنوان

داره بارون میاد چقد حس قشنگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 38 پست
خوش بحالت  زیر بارون برای منم دعاکن بگو خدا یه پولی به من بده یه عقلی به شوهرم😁😁😁😁

دعا کردم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شانس منه،تعطیلات عید فطر گفتم برم سمت غرب سفر،بارش بود،الان برنامه ریختم واسه این۳روز،بازم بارشه،ولی ...

بیا شمال خواهر، هوا هم عالی و اردیبهشتی 🌸 از بارونم خبری نیست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
و منی ک بخاطر شرایط،زندگیم و خیلی چیزای دیگه وقتی برف بارون میاد غمبرک میزنم و هیچ لذتی نمیبرم

چرا چی شده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چرا چی شده

بآرون ک میاد ی گوش خونمون ایزگامش خرابه نم پس میده ب داخل .

پله هامون کناره نداره موکتی ک انداختم برفی یا خیس آب میشه دیوار های حیاط خلوت سیمانشون رفته همش شن میریزه رو زمین و نمیتونم بشورم انباری مدارموی سری وسیله هامو گذاشتم حیاط خلوت مشما و پارچه کشیدم روشون بارون میاد خیس میشن خراب میشن  بازم بگم 🙂🙃

بآرون ک میاد ی گوش خونمون ایزگامش خرابه نم پس میده ب داخل . پله هامون کناره نداره موکتی ک انداختم ب ...

نه دیگه نگو ان شاالله خونتون و عوض می کنید

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بآرون ک میاد ی گوش خونمون ایزگامش خرابه نم پس میده ب داخل . پله هامون کناره نداره موکتی ک انداختم ب ...

عزیزم خدا کمکت کنه 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم