2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به راحتی

مشکلات زندگی

رو به رو شدن با روی دیگه طرف مثابلش

خانواده طرفین

چالش های پیش بینی نشده

نقش بازی کردن قبل ازدواج

ته کشیدن شور و شوق و باز شدن چشم ادم نسبت به واقعیت زندگی مشترک و طرفشون

روتین شدن زندگی

راحت شدن با همسر و نشون داد خود واقهی و بدون سانسور

و امثالهم

خیلی بستگی به محله و آدم‌های دور و برتون داره. معمولا از اونا تقلید میکنن. بخصوص آقایون. 

دقیقا من سال اول ازدواج شهرخودمون بودم بچم ک بدنیااومد رفتیم شهرخانواده شوهرم الان شوهرم تحت تاثیر رفتارای برادراش قرارگرفته مث اونا رفتارمیکنه اه لعنتی کاش نمیومدم اصن

اين موجود دو پا به هيچ وجه قابل پيش بيني نيست . ممكنه يه نفر خيلي خوب باشه ولي تبديل به يه آدم بد بشه . يه نفر هم خيلي بد باشه و تبديل به يه آدم خيلي خوب بشه . ولي تجربه ثابت كرده تعداد كمي از آدمهاي خوب بعدا تبديل به ادمهاي بد ميشن و تعداد كمي از آدمهاي بد بعدا تبديل به آدمهاي خوب ميشن . رو حساب تجربه اگر بخواييم بگيم به احتمال 80% يه آدم خوب بعد از ازدواج همونطور خوب باقي ميمونه . ولي براي اون 20% هيچ تضميني وجود نداره . نميشه 100% گفت اين آدم خوب يا بد باقي ميمونه .