بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی گلم.خوبی خوبم ب خوبیت عزیزم..اصا نمیشه درخواستتو قبول کنم.نمیدونم چشه.غیرفعال برا من.پیشی چطوره ...
سلام عزیز دلم ....خوبم ....پیشی هم خوبه یه پماد کلاژن ساز گرفتم که اون قسمت استخونش گوشت بگیره ....کم کم داره راه میره ....میبرمش تو حیاط که یکم روحیه اش عوض بشه میترسه فکر میکنه میخوام بندازمش بیرون ....بدبختی خونگی شده دلش میخواد برگرده تو اتاق 😂
درود..ای جانم...خوبی ؟پیشی چطوره عزیز مرسی از زحمتی ک برا خوب کردنش میکشی.خوبم ب خوبیت.چیکار میکنی ع ...
خوبم فداتشم ...خدا روشکر که خوبین.....پیشی هم خوبه لنگ لنگون تو خونه راه میره ...هنوز البته میترسه وزنشو بزاره رو پاش ...میبرمش تو حیاط که اونجا راه بره مییاد تو خونه میره سر جاش میشینه ...ترس از بیرون داره
چشمش قطره عفونت میریزم ...هنوز ترشح داره ....البته کور شده دیگه ...ولی میخوام ترشحش کم بشه قطره میزنم ....اگهی گذاشتم که ببینم کسی میتونه نگهش داره و سرپرستیشو قبول کنه هنوز خبری نشده ....