2777
2789
الهی.عزیزدلم..هیشکی مثه خودت مهربون نیس بهت عادت کرده.گناه داره

قربونت برم شماهم خیلی مهربونی و خیلی کمک کردی....اگه دست من بود که نگهش میداشتم چون میدونم نمی تونه دووم بیاره تو طبیعت ....بابام هی میگه شد ۴ماه که اینجاست دیگه بزار بره ...من میگم هنوز که پاش خوب نشده دکتر گفت تا ۶ ماه خوب میشه ....

قربونت برم شماهم خیلی مهربونی و خیلی کمک کردی....اگه دست من بود که نگهش میداشتم چون میدونم نمی تونه ...

الهی.ن.جانم زحمت واقعی رو دوش شما بود عزیز.ایشالله بابات دلش نرم بشه بزاره حداقل تو حیاط بمونه.چن روز دیگه هوا سرده بره بیرون تلف میشه خدانکرده

هر بار این درو محکم ببند برو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم خوبی خانواده خوبن ....گفتم پیام بدم حالتو بپرسم

درود و دو صد بدرود.نازنینم.خوبی جانم.پیشی چطوره؟ببخش دیر ب دیر میام سایت چطوری؟اوضاع بر وفق مراده؟زحمت پیشی رو دوشت افتاده عزیزم.

درود و دو صد بدرود.نازنینم.خوبی جانم.پیشی چطوره؟ببخش دیر ب دیر میام سایت چطوری؟اوضاع بر وفق مراده؟زح ...

سلام قربونت برم امیدوارم خوب باشی ...میدونم خودمم دیر به دیر میام سایت ....پیشی هم خوبه😂اتفاقا امروز شستمش ...پاهاشو تو اب گرم ماساژ دادم که یکم جون بگیره ماهیچه هاش قوی بشه.....عاشقم شده هی اواز میخونه میخواد بره تو حیاط یه گربه ی ماده که میاد رو دیوار میره درو فشار میده که بره بیرون ....تا دیروز میبردمش تو حیاط فرار میکرد میومد تو خونه الان فقط میخواد بره  تو حیاط صدا کنه 😅😅😅

سلام عزیزم ...خوبین ....پیام دادم حالتونو بپرسم ....خیلی مواظب خودتون باشین

خوبی عزیزدلم.مرسی از مهربونیت تو هم همینطور گلم..حال و احوالت چطوره؟پیشی حالش چطوره؟مرسی از زحماتت گل