2777
2789

من بگم

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگر بخوام واسه شام بار بذارم صبح ساعت ۹ گردو رو خوب میکس میکنم که نرم بشه ... داخل ی قابلمه بزرگ که جا داشته باشه خوب بجوشه، بعد پیاز رنده میکنم همون اول با گردو آسیاب شده با رب انار محلی با ی پارچ آب ... اولش با شعله زیاد که خوب بجوشه ...قل قل بزنه خوب ... بعد که دیدم داره از رقیقی در میاد شعله رو کم میکنم تا آروم آروم غلیظ بشه ... شاید ۷و ۸ ساعت رو گاز باشه تا روغن پس بده ... تا روغن پس نده خاموش نمیکنم ... الان رنگش چجوریه واسه تو گلم ؟

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

من اصلا ارده یا آرد نمیریزم ... مدت طولانی میذارم تا خودش جا بیفته ... اصلانم بد نمیشه ...

من خواهر شوهرم درست میکنه ابکیه آبکی ... 

اصلا افتضاح ... نه گردوش خوب بود نه گذاشت جا بیفته ...

گردو خوب باشه قشنگ روغن میندازه ... اصلا هم روغن دستی نریز .