2777
2789
عنوان

پی آر پی مو

8598 بازدید | 13 پست

کسی برای رویش مجدد انجام داده؟

من کیست دادم موهای جلوسرم خیلی خالی شده کل اعتماد به نفسم از بین رفته 

کسی از پی آر پی نتیجه گرفته؟؟

کنکوریِ بدبختِ ۱۴۰۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش هر متخصصی رفتم گفتن ریزش با قرص قطع میشه ولی برای رویش مجدد تضمینی نمیدم و گفتن پی آر پی خیلی خو ...

جدی؟! منم همینم تازه ریزشم قطع شده اما منم رشد مجدد میخوام واقعا اعتماد ب نفس منم داغون شده😔😔

نمی دونم ساکن کدوم شهر هستید اما من توی کلینیک زیبایی راشا اصفهان برای ریزش موهام درمان ترکیبی برام استفاده شد مزوتراپی مو اول برام انجام دادند که کمک میکنه برای ریزش مو و تقویت موها و پی آر پی هم در کنارش هست که انجام داده بشه تاثیرش بیشتر میشه البته که حتما باید متخصص پوست باشه و تشخیص پزشک باشه نمیشه برای هر شخصی یک نسخه پیچیده بشه

سلام عزیزم! پی آر پی (PRP) مو یکی از روش‌های موثر برای تحریک رشد مو و جلوگیری از ریزش مو هست. خیلی‌ها این روش رو امتحان کردن و نتایج متفاوتی گرفتن. بذار چند تا تجربه  رو برات بگم:

نرگس،
"من پی آر پی مو رو برای کم‌پشتی موهام انجام دادم. بعد از سه جلسه، موهام ضخیم‌تر و قوی‌تر شدن. حدود دو ماه بعد از اولین جلسه، نتایج رو دیدم و خیلی راضی‌ام."

علی "من برای ریزش شدید موهام پی آر پی انجام دادم. بعد از چند جلسه، موهای جدید شروع به رشد کردن و موهای قبلی هم قوی‌تر شدن. فکر می‌کنم هر چند ماه یکبار باید ادامه بدم تا نتایج بهتر بشه."

نکات مهم:
مشاوره با پزشک متخصص: قبل از شروع، حتماً با پزشک مشورت کن تا ببینی این روش برای تو مناسبه یا نه.
تعداد جلسات: معمولاً چند جلسه پی آر پی نیاز هست تا نتایج قابل مشاهده بشه.
مراقبت‌های بعد از درمان: به توصیه‌های پزشک بعد از هر جلسه توجه کن تا بهترین نتیجه رو بگیری.
نتیجه‌گیری
پی آر پی مو می‌تونه به رشد مجدد و تقویت موها کمک کنه، ولی نتایج ممکنه برای هر فرد متفاوت باشه. بهتره با یه پزشک متخصص مشورت کنی تا بهترین راهنمایی رو بگیری.

دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .

سلام من پی آر پی مو در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر المیرا صدیقی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

سلام من پی آر پی مو در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر المیرا صدیقی انجام دادم واقعا ...

اینم از اون حرفاست ، پی آر پی با پلاسمای خون خودمونه ، کدوم برند حاجی؟؟😂😂😂😂

سلام روزتون بخیر!

پی آر پی یکی از بهترین روش ها برای تقویت ریشه های مو هست که بهتون کمک میکنه تا رشد موهاتون بهتر بشه و اعتماد بنفستون برگرده. اما یه بدی داره و اونم اینه که باید هر چند وقت یک بار اون رو تمدید کنید. اگه تمدید نشه ممکنه باز هم ریزش موهاتون به حالت اول برگرده!ی

دنبال روش‌های واقعی و علمی برای پوست و زیبایی بودم و کلی تحقیق کردم. همه‌شو تو اینجا جمع کردم: https://liyaarezoo.com/