2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم خیلی اضافه دارم ولی اینک ۱۲کیلو کم کردم حس میکنم راحت شدم لباسام برام گشاد شدن حس خوبیه ذوق داره اسنک هر جا برم همه تعریف میکنن هنوزم خیلیی چاقم از ۹۶شدم ۸۴هنوزم خیلی راه دارم فردا هم میرم برای وزن کشی دوباره امیدوارم ۸۰شده باشم

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عالی. باور کن از لحاظ جسمی سبک بودن بدن حس بسیار خوبیه. روحی که دیگه هیچی

دقیقا میدونی چیه اصلا وقتی چاقی همه ی نگاه ها همه حرفا بهت حس بدی میده همش حس میکنی نگاه ها تمسخر آمیزه خیلی حس بدیه خلاصه اینکه نمیتونی چیزایی که دلت میخوادو بپوشی.... و اعصاب و روانت که داغون میشه😞💔

هنوزم خیلی اضافه دارم ولی اینک ۱۲کیلو کم کردم حس میکنم راحت شدم لباسام برام گشاد شدن حس خوبیه ذوق دا ...

شما ماشالله خیلی با اراده ایی چیکار کنم منم با اراده بشم

اصلا فلج شدم از پادرد.پوکی استخوان دارم 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حس خوبی داشتم ولی تقرییا تبدیل ب خوره و بیماری شده بود برام ۳۰ کیلو کم‌کردم کل زندگیم دغدغم شده بود چاقی که ب لطف بارداری برگشت همش دوباره از اول شروع کردم  ولی اون اون موقع واقعا عالی بود اندامم اعتماد بنفسمم کلی رفته بود بالا انواع اقسام لباسارو میخریدم الان دلم نمیخا حتی واسه خودم یدست خونگی بخرم بس بداندام شدم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
شما ماشالله خیلی با اراده ایی چیکار کنم منم با اراده بشم اصلا فلج شدم از پادرد.پوکی استخوان دارم&nb ...

منم دیگه دارم اذیت میشم از این وضعیت اگه لاغر نشم خیلی بد میشه میدونم که دیگه کسی نمیشناستم بعد از لاغری 😊😁

واای  منم خیلی چاق شدمم  ایشالا لاغر میکنیم  بزودی عزیزم

من تازه لاغر شده بودم. 25 ک کم کردم. بعدش تو همون ایام ی شب یه سایه ی یه خانومی دیدم اینقد خوش تیپ بود تو دلم گفتم خوش به حالش چه رو فرمه برگشتم ببینم کیه... دیدم اع سایه خودم بوده... اینقد کیف کردم😍😍😜

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند