هنوزم خیلی اضافه دارم ولی اینک ۱۲کیلو کم کردم حس میکنم راحت شدم لباسام برام گشاد شدن حس خوبیه ذوق داره اسنک هر جا برم همه تعریف میکنن هنوزم خیلیی چاقم از ۹۶شدم ۸۴هنوزم خیلی راه دارم فردا هم میرم برای وزن کشی دوباره امیدوارم ۸۰شده باشم
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
حس خوبی داشتم ولی تقرییا تبدیل ب خوره و بیماری شده بود برام ۳۰ کیلو کمکردم کل زندگیم دغدغم شده بود چاقی که ب لطف بارداری برگشت همش دوباره از اول شروع کردم ولی اون اون موقع واقعا عالی بود اندامم اعتماد بنفسمم کلی رفته بود بالا انواع اقسام لباسارو میخریدم الان دلم نمیخا حتی واسه خودم یدست خونگی بخرم بس بداندام شدم
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
من تازه لاغر شده بودم. 25 ک کم کردم. بعدش تو همون ایام ی شب یه سایه ی یه خانومی دیدم اینقد خوش تیپ بود تو دلم گفتم خوش به حالش چه رو فرمه برگشتم ببینم کیه... دیدم اع سایه خودم بوده... اینقد کیف کردم😍😍😜
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند