2777
2789
عنوان

میوه نوبرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 109 پست
اره دیگه ایران پر شده از فقر!!!! که ماشالله با زایش داره افزایش پیدا میکنه نه بویی نبردیم شماهم از ...

بچه ممکنه اسباب بازی دلش نخواد ولی خوراکی فرق داره

واقعا نمیدونم با چه رویی میای میگی به جهنم بچه دلش میخواد که میخواد باید جلوی خودشو بگیره بابا اون بچست هیچی حالیش نمیشه چرا اینو نمیفهمید؟

یعنی بخدا نمیدونم با چه رویی میان میگن عیب ندارع حسرت بکشه بچه دلش بخواد به جهنم پدر مادرش میخواست ب ...

ما هم مسئول بچه های مردم نیستیم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاسوز چیه عزیزم  ربطی به بچه و غیر بچه نداره کلا منظور اینه که بهتره خوراکی هارو مخصوصا اونای ...

خب چشمش بيوفته

اون بچه دوست داره تو مدرسه خوراكي خوب بخوره

خب ميگي خوراكي بو دار نباشه

به جز نون پنير ديكه ادم واسه سه زنگ چي بده؟!

موز كه گرونه. نارنگي كه بو داره. كاكائو كه مزه داره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

تا کِی به مردم سخت بگیریم که اینکار نکن اون کار بکن  این موضوع میوه نوبرونه هم شده مثل تاپیک ه ...

ببخشید ولی خدایی دو تا چیز تا مربوط رو به هم ربط ندید شاید طرف اصلا گوجه سبز داشته تو خونش من نمیگم نداشته ولی بچه اون لحطه دلش تو مدرسه خواسته

تا کِی به مردم سخت بگیریم که اینکار نکن اون کار بکن  این موضوع میوه نوبرونه هم شده مثل تاپیک ه ...

واسه اینکه حس مادر شدنو درک کنی باید بیاری خب

بقیه اشم میگن من که مراعات بچمو نکردم شماها مردم جامعه شماها بکنین بچه من دلش نخواد

تو خودت بخاطر خودت اون بچه رو آوردی و فکر اینجاهاشو نکردی مردم به فکر باشن😐😐😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

میدونی کجا میفهمی فرقی نداره؟  اونجا که بچت به 30 سالگی هنوز هیچی از خودش نداره حسادت مال اینو ...

دقیقا‌..یکی از نزدیکان وضعیت اقتصادیش با یک نفر دیگه که مدام واسه بچه هاش خرج میکرد، به یک اندازه بود ولی همیشه میگفت بقیه حق ندارن برای بچه هاشون خرج کنن مبادا پسرم دلش بخاد .جالب‌تر اینجا بود ک وقتی پسرش چیزی میخرید حتی واسه ی نگاه کردن هم سر بقیه داد میزد ک حق ندارید نگاه کنید..بنظرم باید بچه درست تربیت بشه نه حسود ...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه سری مسائل اخلاقی ان،قانونی براشون وجود نداره ولی حس انسان دوستی حکم میکنه که رعایت بشن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دقیقا‌..یکی از نزدیکان وضعیت اقتصادیش با یک نفر دیگه که مدام واسه بچه هاش خرج میکرد، به یک اندازه بو ...

دقیقااااا 

مسئله خوردن و بردن و... نیست 

مسئله تربیت درست بچه اس🤝

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من موافق اینم که میوه‌ی بودار رو بچه نبره مدرسه

ولی هیچ روزی نخواهد اومد که بچه‌ بره بیرون و چیزی نبینه که خودش یا خانواده‌ش نمیتونن تهیه‌ش کنن

پدر و مادرا تا جایی که میشه خوراکی خوب تهیه کنن برای بچه‌شون و از طرف دیگه سعی کنن مراعات بقیه رو هم بکنن

کسایی هم که شرایط مالی اجازه نمیده اون خوراکی رو تهیه کنن، بچه‌های دیگه و خانواده‌شون رو مقصر و مسئول اوضاع نابسامان ندونن

انقدر دنبال دشمن ساختن برای خودتون نباشین

کبابی رو همون لحظه میتونی بری بگیری بعدش این بچه است با آدم بزرگ مقایسه نکن

تو خودت تو خيابون هوس هندونه كردي تو بچگي بابات دعوات كرده اون وقتي الان كسي كه پول گوجه سبز نداره ديگه همون موقع ميره كباب ميخره!

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

😂باید نی نی یار جاروبرقیشو روشن کنه تک تک جمعمون کنه تا ول کنیم🤣

😂😂نی نی یارا دارن الان وضو میگیرن آماده شن برا نماز شبشون😂 برگشتن میگم جارو برقی رو برامون روشن کنه تا آدم شیم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
یعنی بخدا نمیدونم با چه رویی میان میگن عیب ندارع حسرت بکشه بچه دلش بخواد به جهنم پدر مادرش میخواست ب ...

کاش درک‌داشتن اصلا بحث مالی نیست

ایشالا ویار های سخت و طاقت فرسا از خوراکی هایی ک نیست بگیرن بفهمن منظور چیه🤣🤣

دخترعموی من‌خیلی سال پیش عکس توت فرنگی دیده بود وسط زمستون.اون وقتا توت فرنگی نبود اشک میریختااااا😄😄😄 خدا نصیب همه این‌روشنفکرا کنه

تو خودت تو خيابون هوس هندونه كردي تو بچگي بابات دعوات كرده اون وقتي الان كسي كه پول گوجه سبز نداره د ...

ما تو خونه داشتیم

نگفتم وضع مالی اینی که گوجه سبز نمیاره بده که میگم دلش میخواد تو مدرسه شاید اصلا تو خونه داشته باشن