2777
2789
عنوان

سرما خوردم شوهرم با مامانش رفت

217 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

من سرما خوردم تب لرز گلو درد خلاصه که اوضام خیته

شوهرم عصری رفت باشگاه برگشتنی دارو گرفت برام

حالا میگه میتونی بیای فاتحه؟اینم بگم شنبه خاله بزرگش به رحمت خدا رفته و این چند روز کلا فاحته بودمو کمک کردم 

گفتم نمیتونم میگه پس من مامانمو خالمو اینارو برسونم و خودمم برم زشته 

چیزی نگفتم میگه میرمو بعد میبرمت دکتر

بنظرتون الان نباید پیش من میموند ؟این چند روزو همش اونجا بودیم و اینم بگم مراسمی ندارن دیگه 

اینا خودشون بزور میرن خونه مرحوم گریه زاری

میخوام زنگ بزنم خانوادم بیان ببرنم دکتر 

پرسیدم میگم تو ب فاتحه ات برس خانوادت مهم ترن 

حالم بد شده زنگ زدم خانوادم به دادم برسن

نظرتون چیه؟

کارم درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهه کارت خالشه،مادرشوهرت هم خواهرش میشه،معلومه باید اونجا باشن،حالا یه سر رفته میاد میبرت دکتر دیگه،این اداها چیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نه عزیزم سنجیده تر عمل کن

اشکال نداره دنبال تفریح و رفیق بازی رفته بود آره تنبیه خوبی بود ولی فاتحه خونی فرق داره هم لازمه هم زمان خاصی داره یعنی فردا دیگه جای امروزو نمیگیره 

خواهش میکنم آرامش تو حفظ کن عزیزم بزار اونم تو آرامش این درد رو سپری کنه بااش همدل باش و دلداری بده .

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
اشتباهه کارت خالشه،مادرشوهرت هم خواهرش میشه،معلومه باید اونجا باشن،حالا یه سر رفته میاد میبرت دکتر د ...

عزیزم میگم هیچکی اونجا نیس مراسم ندارن صاحب عزا شوهل خالش اعلام کرد ک دیگ نیاین اینا ول کن نیستن بعدم بقیه خواهراش چرا نمبرن؟ فقط مادر شوهر منه

نه حق با تو نیست لوس شدی طاقتت کم شده 

زنگ و پیام ندی یا قیافه نگیری بیخودی خودت و خراب کنی 

بالاخره کس و کارشونه فوت کرده سه چهار روزه همش حتما اینجور مجالس واسشون اهمیت داره که میرن محض دلخوشی و مسخره بازی و بیکاری که نیست

وقتی هیچکی نمیره این چرا باید بره؟بقیه خاله هاش پسرخااله دختر خاله همه سر زندگی خودشونن فقط ای ...

باید بره حالا بقیه شعور نداشته باشن اینم نداشته باشه 

خالشه هاا شاید برای شما مهم نباشه ولی اون خالشه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

لحنم تنده معذرت . ولی یه سرماخوردگیه خواهر . تیمار کردن ک نمیخایی برات دارو گرفته دکترم میبرتت الان یه مراسمی هست ک فامیل درجه یکه برای احترامم ک شده باید بره. شهر یا روستای دیگه ک نمیره تک و تنها شدی.

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
نه دارو خریده دیگه گفته میرسونم میام میاد دیگه زنگ‌بزن قشنگ بگو عزیزم اونا بعدا شاکی‌نمیشن بهشون‌ب ...

بابا بخدا اونا اصن مراسمی ندارن که شاکی شن سه روز فاتحه داشتنو تموم دیگه تا هفتم فاتحه ندارن