2777
2789
عنوان

لوبیا پلو

56 بازدید | 14 پست

اشپزا یه سوال

من میخوام درست کنم 

پیاز و سیر و گوشت چرخ کرده رو با لوبیا و کمی رب سرخ کردم 

سوال اینجاس ک میگن باید لوبیا پخته باشه 

و بعصیا میگن تو این مرحله که من هستم باید کمی اب بریزم و درشو ببندم تا پخته شه لوبیا با مواد

خب بعدش میخوام موادو لا ب لا برنج بریزم باید موادو با ابش بریزم ؟ یا مواد رو بدون ابش ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لوبیا رو جدا بپز ابکش کن

موادت خیلی  کم  ابدارر باشه،سیر   نداره.زعفران و ۱ق رب   داره و   گل محمدی و هل و گلاب. به بهههه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اولا سیر نمیخواست.کی تو پلو سیر میریزه؟🙄

بعدم این لوبیایی که تو ریختی حالا حالاها پخته نمیشه🤣 ما گاهی دوساعت میذاریم بپزه بعد ابکش میکنیم وفریز میکنیم.بعد موقع اماده کردن مواد دوباره میپزیم.

حالا بیخیال، اره ابو بریز ولی باید انقدر بذاری بپزه وتبخیر بشه که کلا بدون اب باشه،مثل مایه ماکارونی،ابگوشت که نمیخوایی بپزی باید غلیظ باشه وگرنه برنجت شفته میشه.ابشم نمیتونی دور بریزیرچون تمام روغن و ربش باهاش میره وپلوت رنگ نمیگیره،پس باید انقدر بپزه که ابش تبخیر بشه ورب وروغن وادویه ها به خورد مواد اصلی بره

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
هل و گلابو کی بریزم ؟ هل خالی یا عرقش

پودرش یا عرقش.آخر تفت  دادن   بریز گلم. محشررررر میشه.  مل رستورانیش   همینه که گفتم

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پودرش یا عرقش.آخر تفت  دادن   بریز گلم. محشررررر میشه.  مل رستورانیش   همینه که ...

مدل

هل و گلابو کی بریزم ؟ هل خالی یا عرقش

هل رو  حذف نکن.   ولی  گلاب یا زعفران  رو میتونی   یکیشو  حذف کنی   اگر نداری. زردچوبه یادت  نره بزنی

ادویه چی

نمک  کمی فلفل زروچوبه دارچین.  و اون هل  و گلاب(یا  زعفران)

دم اومد  گل محمدی اگه داری ،،پودرش کن  بریز سرش و  سرو کن.