2777
2789
عنوان

کادو تولد برای دوست پسرم

540 بازدید | 38 پست

بچه ها من نزدیک ۶ ساله ک با یه پسر رل زدم. رابطمون مجازیه و تابحال همدیگه رو ندیدیم

تولدش نزدیکه میخوام براش ی کادو خوب و با قیمت مناسب بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم دقیقا

ی ادکلن خوب یا ی باکس هدیه ک شامل(جاکارتی اسپری کمربند فندک)بگیرم؟

باکس هدیه حدود ۸۵۰میشه قیمتش

و این اولین کادویی هست ک میخوام بهش بدم

تعداد رای : 22
نظرسنجی
ادکلن
8
36%
باکس هدیه
14
63%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باکس

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

هیچی نگیر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چیزی نیست که خودش خوشش بیاد؟ 

مثلا فیلم خاصی؟ غذای خاصی؟ 

لباس خاصی؟ 

من با باکس مخالفم

به نظرم اگه میدونی چیزی نیاز داره یا چیزی هست که دوست داره داشته باشه اونو بخر 

یه چیزی که ما کاربردیم باشه

۶ سال هست با همین رل هستین ؟ ولی همدیگرو ندیدید ؟ 😐💔😐

بعد ی سوال ...

داخل این ۶ سال این اولین باری هست که میخواید براش کادو بخرید ؟ یا اون داخل این شش سال براتون کادو نخریده ؟ که در همون حد براش هزینه کنید 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747