2777
2789

راحت نبود

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

بچه‌ها با این درصدا منطقه 2 دختر دعوت به مصاحبه فرهنگیان میشم؟

ریاضی 0 

عربی48

فنون32

جامعه50 

روان 46

تاریخ جغرافیا ۲۵

فلسفه11

اقتصاد۶۰

تعلیم ۸۸ 

هوش۳۰

به نظرتون رتبم یا ترازم برای دعوت به مصاحبه چند میشه تخمین رتبه هم میزنم هرکدومشون یه چیزی میگه زیر ۴۰۰۰ میشم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از سالای گذشته راحت تر بود

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

متوسط بود

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ولی شیمیش خ سخت بود 

ولی همه میگن عالی دادیم

ببین من خودم کنکورش چک کردم زیادی اسون نبود استاندارد بود

شیمی سخت بود فیزیک آسون ریاضی متوسط زیست چالشی بود یا آسون یا متوسط 

زمین سختش کردن چالشی بود 

Future's gonna be okay💜army & swiftie

زیست استاندارد بود 

فیزیک اسون

شیمی خیلی سخت 

ریاضی معقول متوسط بود 

زمینم خیلی اوکی بود میشد 8 9 تا بزنی از 15 تاش

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

زیست استاندارد بود  فیزیک اسون شیمی خیلی سخت  ریاضی معقول متوسط بود  زمینم خیلی ا ...

شما کنوری هستین؟

مدرسه عادی یا تیزهوشان

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

شما کنوری هستین؟ مدرسه عادی یا تیزهوشان

کنکوری 

مدرسم نه تیزهوشان نیست اامممم از اینا که اندازه خون باباشون پول میگیرن از تابستون شروع میکنن اینور سالم مدرسه نمیری 😂از اینا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨