سوگلیشون بنظرم زنای همه کاره هستن که بیخیالن و بهشون گیر نمیدن چون اصلا علاقه ای بهشون ندارن فقط ازشون پول میخوان اطرافم هرزنی اینجوره مرده براش میمیره هیچ زن اروم و سالمو متعهدی متاسفانه به چشم مرد نمیاد متاااااسفم خودم واقعا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پس محبت محبت نمیاره؟ توجه نباید کردد ؟ خب وقتی ک با اون مرد هستن چی؟ لحظه ای ک با او هستن؟ او ...
نه عزیزم من خودم سر زندگی نرفتم نامزدمم پسر خوبیه ،اماااااا واقعا چیزی که اطرافم میبینم هرزنی که بسازه سرش کلاه میره بعد زنایی که مرده هرروز باید از یه خونه جمعشون کنه باارزشن واسشون انگار که مردا وقتی خیالشون از بودن یه زن راحت میشه دیگ به چشمشون نمیاد دوس دارن طرف ذهنشونو کنجکاو کنه که الان کجاس با کیه
اهل سیاست نیست ولی همیشه و در هر حال کمک حالم بوده و کلا با هم زندگی مون رو ساختیم و همیشه هم کارت حقوقشون دست بنده بود تا اخیرا که به زور کارت شون رو تحویل دادم