2777
2789
عنوان

گودی کمر شدید

2048 بازدید | 24 پست

کسی داشته؟؟من رفتم بهداشت خانمه گفت سه تا دست میره لای گودی کمرت🥲😂

و خوب شدنش باعث بلند تر شدن قد میشه؟خیلی دوست دارم قدم ۴تا ۵سانت بلند شه و اینکه از ۱۸سال هم گذشتم ولی فکنم بش هنوز

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

من دارم باید ورزش انجام بدم خیلیم اذیتم میکنه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۳ تا دست بچه منظورش بوده😂

نه بابا راس میگه خیلی زیاده اصلا نمیتونم قشنگ تکیه بدم داشت قدم رو میگرفت گفت صاف وایسا کنار دیوار گفتم وایسادم دیگه گفت واای گودی کمرتو نگاه😂

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
من داشتم و دقیقا سه تا دست راحت میرفت الان یدونه هم بزور رد میشه حرکات اصلاحی کمکت میکنه

میشه بگی دقیقا چ حرکاتی بود؟و اینکه قدت تاثیر گذاشت روش

نه بابا راس میگه خیلی زیاده اصلا نمیتونم قشنگ تکیه بدم داشت قدم رو میگرفت گفت صاف وایسا کنار دیوار گ ...

به هر حال میشه درستش کرد نگران نباش

سوالی از رشته های رزمی بود بپرسید 🙃
منم گودی دارم ولی خب ناراضی نیستم 

در اینده خدای ناکرده مشکل کمر درد و دیسک و اینا زودتر میگیری و کلا کمر درد میاره 

به هر حال میشه درستش کرد نگران نباش

اگ در ازاش قدمم بلند شه خیلی خوبه

میشه بگی دقیقا چ حرکاتی بود؟و اینکه قدت تاثیر گذاشت روش

من قدم به خودیه خود بلند بود دیگه ندیدم چقدر تاثیر گذاشت😂

نگرفتم چند وقته

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان