لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 عنوان سزارین اختیاری مشهد کجا قبول میکنه 68 بازدید | 7 پست کدوم دکترمطمن باشيد و امسال انجام داده باشید هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 1403/02/11 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهان_بانوو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3860 امسال هیچکی.دختر داییم پیش فریبا حقی بود به هوای سزارین که اونم گفته باید طبیعی بیاریپیش آرزو احمدی ی سر برو شاید اون قبول کنه
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 امسال هیچکی.دختر داییم پیش فریبا حقی بود به هوای سزارین که اونم گفته باید طبیعی بیاری پیش آرزو احمد ... تپ مطب فاطمه توسلی منتظرمبرم ببینم قبول می کنه یا نه هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 تپ مطب فاطمه توسلی منتظرم برم ببینم قبول می کنه یا نه خیلی ها دیگه شنیدم ولی مطمن نیستمجدی میگن ۳۰ میگیرههی هزینه دکتر و اسنپدکتر که چکاب میرفتم خانمی بودبهناز خاتمییکبار ک نظر زادهکه اول عوض کردم هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 زیر میزی بدی قبول میکنن با زیرمیزی دیگهفعلا دکترم خاتمی قبول نکردهیکبار چکاب پری رو ز که باهاش مطرح کردم قبول نکرد هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
mamartin عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2818 با زیرمیزی دیگه فعلا دکترم خاتمی قبول نکرده یکبار چکاب پری رو ز که باهاش مطرح کردم قبول نکر ... مشهد نمیدونم ولی تبریز خیلیا رو میشناسم با زیر میزی سزارین میکنن
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 مشهد نمیدونم ولی تبریز خیلیا رو میشناسم با زیر میزی سزارین میکنن نه دیگه مشهدسخت میگیرین بیمارستان عاو نمره منفی بگیرن می ترسن دکترها هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم