2777
2789
عنوان

شوهر تون حرف تون رو می فهمه ؟

153 بازدید | 15 پست

هرچی باهاش حرف بزنم 

هرچی گریه کنم

قهر کنم 

اصلا نمی فهمه خواستم چیه 

اصلا انگار تو عالم دیگه ست 

اگه یک ماه خونه پدرم باشه 

چیزی به اسم دلتنگی نداره 

دیونم کرده 😖

سنگ از اون با فهم تره 

فقط دلم برای جوونی خودم

و فرصت هایی که داشتم میسوزه 😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگه خواسته هامو بهش نمیگم باهاش دردو دل نمیکنم جلوش گریه نمیکنم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

آره خداروشکر ،نه تنها حرف منو میفهمه حرف مادر و خواهرش م زیادی میفهمه کلا میخواد دل هیچکس نشکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نه نمی‌فهمه.

گاهی اننننقدر واضح میگم بهش. مثلاً کار اشتباهی بکنه. یا یه چیزی ازش بخوام.

بعد میگه الان نمیتونم این کار و انجام بدم.

مثلاً الان نمیتونم توجه یا محبت بکنم.

کار اشتباه هم واااااضح میگم، بعد سکوت میکنم. بازم گاهی خودشو می‌کنه به نفهمی

پس چکار میکنی ؟

چیو چیکار میکنم از چ نظر؟

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
تف تو روح مردی که اولویتش خواهر و مادرش باشه

شوهر من‌نمیدونم بد یا خوب ، واسه مادر خواهر منم همونقدر دلسوزه،کلا من راضی م ازش بالخره هر کسی یه عیب و ایرادی داره هیچکس کامل نیست، بازم از این عیوب باشه قابل تحمله 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت