2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
استثنائن‌ شما‌ بله

@mahhsoon عزیزم میشه لطفا درخواست دوستی من را قبول کنید من هم مشکل دارم و حالم خوب نیست،ممنونت میشم مثل این خانم که سوال هایشون را چند بار پاسخ دادید برای من هم جواب بدهید، میشه لطفا  قبول کنید یا اینجا پاسخ دهید،سوالاتم تکراری نیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@mahhsoon عزیزم من در مورد برادرم از شما سوال نپرسیدم میشه لطفا بگی برادرم چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنه؟میخواهم بدونم کی برای من دعا گرفته و چیکار کنم دعایش باطل بشه؟کی حال دل من خوب میشه؟من چه زمانی از دست کسی که اول اسمش م داره خلاص میشم و حقم را میگیرم؟ خیلی اذیتم کردند،چرا حس کردی که ازدواجم با آقای ج نمیشه یعنی تو طالع هم نیستیم و چرا نمیشه؟مرسی گلم این سوالاتم جدید هست و تکراری نیست

@mahhsoon   عزیزم من در مورد برادرم از شما سوال نپرسیدم میشه لطفا بگی برادرم چه زمانی و با چ ...

سلام‌کاربری‌ گرامی‌.در‌ مورد‌ سوالات‌ هیچ‌حسی‌ نداشتم‌.که‌ پاسخ‌ ندادم‌.

یه دعا برای مهر و محبت گرفته بود بعد اون دعا رابطمون سرد شد بهش بگم اون دعای مهر و محبت رو تو آب ر ...

اون‌ دعا‌ را‌ باقیچی‌ تیکه‌ تیکه‌ کنه‌ ‌بندازه‌ اب‌ روان‌ ببره‌.گفتم‌ که‌ اون‌ اقا‌ فعلا‌ ‌مهاجرت‌ به‌ هیچ‌ کشوری‌ نمیکنه‌.درپاسخ‌ قبلی‌ شما‌ نیز‌ گفتم‌ این‌ رابطه‌ عاقبت‌ خوبی‌ نداره‌.دیگه‌ هرجور‌ خودت‌ صلاح‌ میدونی‌.موفق‌ باشی

شوهرم عوض میشه اخلاقش خوب میشه؟

کاربر‌ گرامی‌ باسلام‌.باعث‌ بداخلاقی‌ همسرت‌ خودت‌ هستی‌.درخواست‌های‌ بیجا‌ توقع‌ های‌ بیخودی‌ ازایشون‌ داری‌ اگه‌ کسی‌ دیگه‌جای‌ همسرت‌ بود‌ رفتارش‌ باشما‌ تغییر‌ میکرد‌.حس‌ میکنم‌ همین‌‌‌ کارات‌ باعث‌ شده‌‌ خانواده‌ همسرت‌ زیاد‌ دلخوشی‌ ازت‌ ندارن‌.هر‌وقت‌ ‌طبق‌ اصول‌ واخلاقیات‌ زناشویی‌ موفق‌ رفتارنمایید‌.رفتارهمسرتون‌ بهتر‌ میشه‌.موفق‌ باشی‌.

درخواستی‌ ازطرف‌ شما‌‌‌ برای‌ من‌ ارسال‌ نشده

عزیزم درخواست دادم از ظهر هم همش منتظرم قبول کنید❤️

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
عزیزم لطفا بگو پای حرفش میمونه؟ براش مهمم؟ ح بهتره یا م؟

سلام‌ح‌ بهتره‌.براش‌ مهمی‌ ولی‌ شرایط‌ بهش‌ اجازه‌ نمیده‌ پای‌ حرفش‌ بمونه‌.البته‌ اگه‌ تلاش‌ کنه‌ وخیلی‌ براش‌ عزیز‌ باشی‌ میتونه‌.موفق‌ باشی‌.

عزیزم درخواست دادم از ظهر هم همش منتظرم قبول کنید❤️

هرچی‌ نگاه‌ کردم‌ تو‌ درخواستها‌ اسم‌ کاربری شما‌ نیست‌ .لطفا‌مجدد‌ درخواست‌ دوستی‌ بدید‌.باتشکر‌.

2823
2791
2779
2792