2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
سلام‌.دوست‌ عزیز‌.متاسفانه‌‌برای‌ بخت‌ شما‌ طلسم‌ گرفتن‌.تا‌‌طلسمو‌ باطل‌ نکنید‌.بنده‌ هیچی‌ نمیتونم ...

واقعا ؟

چندماه پیش رفتم پیش یه سید کتاب باز کرد گفت طلسمت کردن بعد رفتم پیش یه بنده خدا دیگه که میگفتن دعا در میاره بهم گفت طلسمت رو شکوندم دوتا دعا داشتم دوتاشم درآورد یعنی هنوز طلسم دارم چکار کنم؟

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
دوست‌عزیز‌. همکار‌ خودته‌ پزشک‌ هستن‌.حسی‌ به‌ شهرشون‌ ندارم‌.ولی‌ با‌ ایشون‌ مهاجرت‌ نمیکنی‌.

اها اخه من ایرانی نیستم

شرایطم برا ایران موندن جالب نیست

میشه بیشتر تمرکز کنید؟

ایشون هم همشهری خودم هستن دیگه؟چرا مهاجرت نمیکنیم؟

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی بگو موکل داری یا چشم سوم؟ چرا اینقدر دقیق میگی؟ من پیش دعانویسم رفتم اندازه ی تو دقیق نگفت فقط ...

قبلا‌گفتم‌همسر‌ شما‌ با‌‌کسی‌ دیگه‌ درارتباطه‌.ولی‌ اون‌ دعایی‌ که‌ دادی‌ دعا‌ نویس‌ اگر‌ معتبر‌ باشه‌ تا۴۵‌ روز‌ دیگه‌تاثیر‌ میزاره‌.باید‌ صبرکنی‌.باورفرمایید‌ امکان‌ پاسخ‌‌ به سوالهای‌ مکرر‌ شما‌ راندارم‌.باسپاس‌.

واقعا ؟ چندماه پیش رفتم پیش یه سید کتاب باز کرد گفت طلسمت کردن بعد رفتم پیش یه بنده خدا دیگه که میگ ...

به‌ دعا‌ نویس‌ موکل‌ دار‌ مراجعه‌ نمایید‌ تا‌ بتونه‌ طلسمتونو‌ باطل‌ کنه‌.

قبلا‌گفتم‌همسر‌ شما‌ با‌‌کسی‌ دیگه‌ درارتباطه‌.ولی‌ اون‌ دعایی‌ که‌ دادی‌ دعا‌ نویس‌ اگر‌ معتبر‌ باش ...

اسی میشه درخواست دوستیمو قبول کنی 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
به‌ دعا‌ نویس‌ موکل‌ دار‌ مراجعه‌ نمایید‌ تا‌ بتونه‌ طلسمتونو‌ باطل‌ کنه‌.

دعانویس ديگه ای سراغ ندارم💔

دوست‌عزیز‌. همکار‌ خودته‌ پزشک‌ هستن‌.حسی‌ به‌ شهرشون‌ ندارم‌.ولی‌ با‌ ایشون‌ مهاجرت‌ نمیکنی‌.

سلام عزیزم

میشی برا منم بگی 

دوسم داره؟

زمان دقیق ازدواجم میشه بگی؟

عزیزم لطفا اینم بگو بهم که چرا با همسر آیندم مهاجرت نمیکنم؟چون من ایرانی نیستم.ایشون هم از هموطنان خودم هستن دیگه؟

وضع مالی و شخصیتی شون چطوره؟پولدارن؟

و اینکه این آقایی که الان پارتنرم هست چه زمانی ازدواج میکنه و آیا ایشون مهاجرت میکنن؟

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍