2777
2789
عنوان

خیانت:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1867 بازدید | 62 پست
منم از یکی شنیدم بگه صیغم بوده حقی به من نمیدن دستام داره میلرزه:)

بخون دقیق ببین چی بت گفتم گفتم چیکار کنی 

من بلد کارم که دارم بهت توصیه میکنم 

اگه واقعا بیرون خونتی از دم در تکون نخور تا پلیس بیاد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مگه اصلا کلش تعلق میگیره بهم؟ اگه بازی در بیاره دادگاه کمش کنه ممکنه بهم بده چون وضع مالیش خوبه اگ ...

غلط کرده نمیتونه بازی دربیاره ،کلش شاید نشه ولی خب یک سومشم بگیری باز یه خونه میگیری ک اینطوری نندازه بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخون دقیق ببین چی بت گفتم گفتم چیکار کنی  من بلد کارم که دارم بهت توصیه میکنم  اگه واقعا ...

الان دم خونم نیستم

یعمی برم زنگ بزنم صورت جلسه کنن؟

تیکر بارداری نیست :)

همینجوری دعوامون شده بود من بعد دعوا فهمیدم خیانت میکنه

برگرد خونه 

اگه بیرونت کرد دوباره ،به پدر مادرش  برو پیششون بگو پسرتون بیرونم کرده برو خونشون بمون

بعد  برو دادگاه درخواست بنویس که بیرونت کرده که نتونه عدم تمکین بگیره و مجوز ازدواج بگیره

همه مدارکت رو نگه دار اگر بگه صیغه کردم اون زنه هم محکوم میشه

صبر داشته باش بچه هم داری؟

بزار مدارک بیشتر ی داشته باشی

نمیدونی من چقدر دوسش داشتم:)

منم مثل تو ام ابجی..با این تفاوت که الان ۲۴سال از زندگی مشترکمون میگذره الان اومده بهم خیانت کرده..من که رسیدم ته خط..هر دوتاشون رو لعنت میکنم..منم شوهرم رو خیلی دوست داشتم ولی کاری کرد که دیگه تو قلبم جایی واسش نیست ازش متنفر شدم

منم مثل تو ام ابجی..با این تفاوت که الان ۲۴سال از زندگی مشترکمون میگذره الان اومده بهم خیانت کرده..م ...

من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم

نمیدونم چرا خدا برم نمیداره راحت شم

تیکر بارداری نیست :)

الان دم خونم نیستم یعمی برم زنگ بزنم صورت جلسه کنن؟

کجایی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....