2777
2789
عنوان

حس بد ...

578 بازدید | 32 پست

کسی که هر جور بدی بود تو حقم کرد و دلم شکونده ... من فقط واگذارش کردم به خدا و گفتم تا عمر دارم حلالش نمیکنم .... امروز ناراحتم از اینکه چرا پس تاوانه اذیتاشو نمیده هیچ خیلی هم خوب و خوشال و .... ؟؟؟؟ من به خدا گفتم نمیخام یک درصد بدتر از کاری ک با من کرد سرش بیاد فقط همون کارایی رو که کرد و تجربه کنه ..... 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

چند وقت گذشته؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یجایی تاوان پس میده که فکرشم نمیتونی بکنی.توی اوج خوشبختی. خدا جای حق نشسته

اره ... میتونستم خودم عوضشو دربیام اما سپردم ب خدا .... اینکه خدا خودش میدونه شکی نیست این منم که صبرم پایینه

خدا دور گیر و زور گیره منم 3ساله یه خانواده دلمو شکوندن پس دادن تا قسمتی ولی نمیدونن از کجا خوردن

بنظرم خوبه وقتی خدا تاوانه کارشونو پس میده بهشون بفهمونه این در جواب کدوم بدیه که کردن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خدا دور گیر و زور گیره منم 3ساله یه خانواده دلمو شکوندن پس دادن تا قسمتی ولی نمیدونن از کجا خوردن ب ...

دقیقا فقط میخام بفهمه ک چقد کاراش اشتباه بوده .... 

از چی ؟

ازینکارا .. چرا خودتو عذاب میدی .. چرا وقتی یکی بهت بدی کرده نمیبخشیو میخوای ب چشم ببینی عذابشو ..ک خودت ازین انتظار بیشتر ضربه میبینی .. برای حال خودتم ک شده بیخیال شو .. اگه اعتقاد داری ک خدا جای حقه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
دقیقا فقط میخام بفهمه ک چقد کاراش اشتباه بوده .... 

معمولا نمیفهمن عزیزم 

ولی مطمئن باش خدا جواب بدیشونو میده منم ایمان دارم.درضمن منتظر نباش اونابیان بگن ما همچین چیزی سرمون اومده 

خیلیا خودشونو از تک و تا نمیندازن و وانمود میکنن خوشبختن 

نمیدونم متوجه منظورم میشی

من یکی بهم خیلی بدی کرد خدا زندگیشو ریخت به هم کلا من میدونم راضی به مرگ شوهرشه ولی جلو من میشن قند و عسل که من نفهمم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چن وقت ديگه دقيقا مونده دكتر؟

آدرس میدم بیا مطب خصوصی بگم بهت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ازینکارا .. چرا خودتو عذاب میدی .. چرا وقتی یکی بهت بدی کرده نمیبخشیو میخوای ب چشم ببینی عذابشو ..ک ...

ارسو جان اره عزیزم ... اصلا اهل انتقام نیستم اصلا ... میدونی طرف مقابل میدونست کارش اشتباهه و عمدا میکرد ... حتی الانم فک میکنه حق با اونه ... من فقط میخام بفهمه ک دیگه با بقیه اینطور نکنه ...نمیدونم اما اگه بدونی چقد کاراش عدابم داد بهم حق بدی