2777
2789
عنوان

حس بد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 32 پست
فک کنم اشتباه اومدین ؟؟ دکتر ؟؟؟

نه درست اومدم ميگه چن وقت گذشته

گفتم تاريخ دقيقو ميدونه حتما پاريس

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

حنا جان، یه موردی وجود داره. اونم اینه که معلوم نیست قضاوت ما درست بوده باشه و طرف لایق مجازات باشه. درسته دل شما شکسته. ولی کاری که طرف کرده، شرایطی که داشته...خیلی چیزا دخیله...

مورد دوم اینه که شما تو زندگی اونا نیستی. تو دلشون نیستی. شاید به اون خوبی و خوشی که به نظر می رسن نباشن. شاید ظاهرشونو حفظ می کنن.

و شایدم هنوز وقت دادن تاوان نرسیده. صبور باش. وقتی به خدا سپردی، واقعا بسپار! یعنی دیگه چشمت دنبالشون نباشه که چه بلایی سرشون میاد. حس بدی نداشته باش.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سال .... خیلی دلمو شکوند ... ادمی نیستم ناراحتی کسی خوشالم کنه اما ..

من ده سال طول کشید تا بخشیدم طرفمو و کلا فراموش کردم چیکار کرد باهام.

به خودت و ظرفیتت بستگی داره.دنبال این نباش که بلایی سرش بیاد.از انتظار خسته میشی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

حنا جان، یه موردی وجود داره. اونم اینه که معلوم نیست قضاوت ما درست بوده باشه و طرف لایق مجازات باشه. ...

اره درسته .... اما تو جریان ما چند نفری متوجه شدن و همه را من هم عقیده بودن ..... اره شاید چون خیلی ادیتم کرده صبرم پایینه ...

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
من ده سال طول کشید تا بخشیدم طرفمو و کلا فراموش کردم چیکار کرد باهام. به خودت و ظرفیتت بستگی داره.د ...

بلام نمیخام سرش بیاد ... همین ک میفهمید اشتباهشو و دیگه تکرار نمیکرد خودش کلیه ... اما .‌‌... 

هنوز متوجه نشدی خدا برای هیچ بنده ایش بد نمیخواد ؟ لطفا طرز فکرتو عوض کن وتو زندگی تلاش کن تا به چی ...

من شک ندارم ک خدا بده کسیو نمیخاد اما اینم میدونم خدا از حق الناس نمیگدره اما از حق خودش چرا

من یه نمونه واضحم.هر بدی که به دیگران بکنم چه کوچیک چه بزرگ سر خودم میاد  نگران نباش 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
هنوز متوجه نشدی خدا برای هیچ بنده ایش بد نمیخواد ؟ لطفا طرز فکرتو عوض کن وتو زندگی تلاش کن تا به چی ...

اين جهان كوه است و فعل ما ندا 
سوي ما آيد نداها را صدا 
فعل تو كان زايد از جان و تنت 
همچو فرزندي بگيرد دامنت 
پس تو را هر غم كه پيش آيد ز درد 
بر كسي تهمت منه، بر خويش گرد 
فعل تست اين غصه هاي دم به دم 
اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من اصلا نمیتونم نفرین کنم.یا واگذار به خدا کنم.هر کی هم که بهم بدی کرده ،وقتی مبتلا میشم غصه میخورم.آدمی که بدی میکنه نادونه.دعا کن که خدا وجدان بیدار بهش بده.به خدا که واگذار کنی بد جور چوب میخورن.حداقل اگه نمیتونی ببخشی خودت تلافی کن به خدا نگو.مثل من که یکی انقد اذیتم کرد که جای خدا درستش کردم😊

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

خدا جای حق نشسته. 

یه بنده خدایی نزدیک به 20سال پیش اومد خونه ما و بخاطر وضع بدمالی ما، رفت و کلی حرف پشت پدرم زد.اما پدرم چیزی نگفت. الان اون فرد با وضع عالی که داشت به خاک نشست و دستش جلوی پدرم درازه.

من اصلا نمیتونم نفرین کنم.یا واگذار به خدا کنم.هر کی هم که بهم بدی کرده ،وقتی مبتلا میشم غصه میخورم. ...

خودم نمیخام .... خدا عادله ... اگه صلاح بدونه خودش هم دل منو ارووم میکنه هم اونو متوجه اشتباهش ...