2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه ب دخترتم کمک کنه

دلم خیلی گرفته میگم جمعه برم خونه پدرم بسه هرچی ساختم آدم یک بار دنیا میاد من فقط از صب تا شب کار خونه و خواب بعدم باید منتظر باشم بمیرم پس کی زندگی کنم

دلم خیلی گرفته میگم جمعه برم خونه پدرم بسه هرچی ساختم آدم یک بار دنیا میاد من فقط از صب تا شب کار خو ...

میفهمم ولی لطفا دخترتم ببر گناه داره زیر دست اون پدر بزدگ شه💔

خانوادت چطور تو براشون مهمی ولی توقع دارن بچت واسه تو مهم نباشه ک نمیپذیرنش

میفهمم ولی لطفا دخترتم ببر گناه داره زیر دست اون پدر بزدگ شه💔 خانوادت چطور تو براشون مهمی ولی توقع ...

هرچقدر واسه من بده واسه دخترم خوبه هیچی براش کم نمیزاره میدونم دخترم راحته

برام سر کتاب باز کرد من چیزی نگفتم گفت شوهرت بده ولی آخرش درست میشه ولی اگه طلاق بگیری بدبختی میبینی

عزیزم اومدم تو تاپیکت بیا حرف بزنیم

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

ممنون دیشب حالم رو خیلی بد ک به مادرم زنگ زد هرچی از دهنش در اومد بارم کرد اونام گفتن باشه حق با توی ...

نمیدونم چرا خانوادت انقد کوتاه میان

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

عزیزم اومدم تو تاپیکت بیا حرف بزنیم

جلو خونه مون بنایی دیشب رفته بود دخترم شن بازی می‌کرد بعد میخورد رفتم از دستش گرفتم تا نخوره میگه چیکار به بچم داره حتی اگه گوهش  رو خورد تو نباید چیزی بگی منم فقط گریه کردم چقدر من بدبختم 

نمیدونم چرا خانوادت انقد کوتاه میان

طلاق روننگ  میدونن تو یک‌ روستایی کوچیکن میگن زشته برگردی فکر کردی شوهر ریخته میگم میرم درسمو ادامه میدم ترم اول لیسانس معلمی ابتدایی بود نزاشت برم میگن طلاق بگیری میشینی خونه تا خواستگار بیاد بری قرار نیست از خونه بری بیرون اونجام زندانه

جلو خونه مون بنایی دیشب رفته بود دخترم شن بازی می‌کرد بعد میخورد رفتم از دستش گرفتم تا نخوره میگه چی ...

چی بگم والا شوهرت واقعا مریضه شوهر منم یه جور مریضه همش به خانوادم گیر میده الان خونمون داغونه بعد دوسال پیش یه خونه ۱۰۰ متری خرید داد به مادرش الانم پول داره ولی خونه نمیخره 

طلاق روننگ  میدونن تو یک‌ روستایی کوچیکن میگن زشته برگردی فکر کردی شوهر ریخته میگم میرم درسمو ا ...

ای کاش خانوادت پشتت بودن یا ادم میشد یا طلاقتو میگرفتی تا حالا مشکلاتو بهشون گفتی ؟ 

ببخشید عزیزم مادر شوهرم داره کلید میندازه بیاد تو بعد برمیگرم

باشه عزیزم منم دیگه برم نهار درست کنم انشالله خدا خودش یه راهی بزاره جلوت برات دعا میکنم     

گفتی بیام تاپیک خودت عزیزم

به نظرم اگه بابای خوبی برای بچش هست وقتی بچت بزرگتر بشه شرایطت بهتر میشه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊