2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی با این شرایط

703 بازدید | 47 پست

من یک دختر ۳ ساله دارم شوهرم بدلییییی شدید داره حتی تو حیاط نمیزاره برم اجازه نصب هیچ اپلیکیشن رو ندارم نه کاشت ناخن نه ابرو بجز اصلاح هیچ کاری نمیتونم انجام بدم برعکس خودش همه کار میکنه اینستا پر زنه حالا دیشب دختر همسایه قبلیشون که تازه شوهرش  رو اعدام کردن و عکس لختی میزاره تو صفحه اش رو دیدم واسه پستش قلب فرستاده دعوامون افتاد گفتم تو همه کار میکنی چرا انقدررر به من سخت میگیری خودت یکم رعایت نمیکنی منکه با سختی ها دارم می‌سازم چرا اینجوری اذیتم میکنی گفت دوست دارم هرکار بخوام میکنم توام غلط میکنی کاری بکنی من خانوادم از طلاق متنفرن  دیشب تا صب خون بالا میوردم به جان بچم هنوز نخوابیدم  ولی جای یک دعا نویس رفتم گفت اگه طلاق بگیری بدبخت میشی چیکار کنم شما بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای شما باشم حاضرم با خفت و خاری زندگی کنم دورازجونت ولی با این مرد اشغال زندگی نکنم ی لحظه چه صبری داری اخع 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

وقتی راهی نداری چرا بیخیال نمیشی؟ به دست گلت فکر کن... 

بچت جز تو که کسی نداره این از پدر ببخشید کثیفش... 

امیدوارم این مرد بد ذات جوابشو بگیره

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺

چندتا مسئله ۱حتما دکتر برو چرا خون بالا اوردی؟

۲ چرا پیش دعانویس رفتی دعانویس ها کاری میکنن که خوشی از کل خانواده بره و تاثیرش خیلی زیاده و اگر مومن هستی بدون گناهه اونها هم اگر دعاشون گیرا بود خودشون پولدارترین عالم بودن

۳قبلا کاری نکردی اعتمادش سلب شده باشه؟؟؟؟ اگر نکردی مشاوره برو درخواست طلاق بدی خودشون مشاوره میفرستن اگر شوهرت درمان شد شد نشد طلاق بکیر

کسی اینجا حس ششمی واقعی هست میشه بهم بگی چیکار کنم

اولا که سرنوشت و قسمت ما دشت خداست دوما الان با این مرتیکه ای خوشبختی که طلاق بگیری بدبختی مردک هیز

چندتا مسئله ۱حتما دکتر برو چرا خون بالا اوردی؟ ۲ چرا پیش دعانویس رفتی دعانویس ها کاری میکنن که خوشی ...

مشکل معده دارم وقتی عصبی میشم خون بالا میارم من خانوادم همه تحصیل کردن ولی دانشگاه من رفتم خانوادش تو گوشش خوندن نذاره بره این حرفا گقتن با دوستت گرم میگیره چون اون درس خونده اس دیگه گوشی رو گرفت دانشگاه نذاشت برم دوسال پیش دلی صبر کردم ولی حالا خیلی حالم بده

شوهرت چون خودش خرابه پیترسه توام ازاد نباشی خراب بشی

حرف دعانویسم قبول نکن به خاله من گفت با این ازدواج کنی اواره میشی الان لاکچری ترین زندگی رو با همون ادم داره 

خانواده ات موافق نیست با همون دعا حلش کن 

ولی بنظرم خودت رو راحت کن طلاق فقط اسمش اسونه فکراتو بکن امه میتونی تا اخرش بری برو چون تو الان زندگی نمیکنی اسیر شدی 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
مشکل معده دارم وقتی عصبی میشم خون بالا میارم من خانوادم همه تحصیل کردن ولی دانشگاه من رفتم خانوادش ت ...

مشکل معده ات رو پیگیری کن. و به شوهرت بگو بریم مشاوره دو نفری اگر نیومد بگو میرم دادخواست میدم قانونی مارو بفرستن مشاوره

شوهرت چون خودش خرابه پیترسه توام ازاد نباشی خراب بشی حرف دعانویسم قبول نکن به خاله من گفت با این از ...

دقیقا حتی اجازه دستشویی دوبار برم ندارم فکر میکنه من دستشویی چیکار میکنم تو خونه دوربین هست خیلی حالم بده ولی کار و پول داره

خانواده خودمم طلاق و بد میدونم تو روستا هم هستن 

نمی‌دونم چی بگم عزیزم فقط میتونم دعا کنم خدا کمکت کنه انشاالله و شوهرتم سرش ب سنگ بخوره

مشکل معده ات رو پیگیری کن. و به شوهرت بگو بریم مشاوره دو نفری اگر نیومد بگو میرم دادخواست میدم قانون ...

ده بار گفتم بریم مشاوره میگه برو طلاق بگیر من سالمم اصلا به حرفم گوش نمیده براش اصلا مهم نیستم