2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 47 پست
نمی‌دونم چی بگم عزیزم فقط میتونم دعا کنم خدا کمکت کنه انشاالله و شوهرتم سرش ب سنگ بخوره

اگه طلاق بگیرم تو خونه بابام همش سرکوفت می‌شنوم ولی از نظر مالی حمایت میشم ولی میترسم خیلی 

ده بار گفتم بریم مشاوره میگه برو طلاق بگیر من سالمم اصلا به حرفم گوش نمیده براش اصلا مهم نیستم 

رابطه جنسیتون خوبه ؟ محبت میکنه ؟ خسیس نیس؟ برو دادخواست طلاق بده ولی خودت بدون میخوای بره مشاوره تمام تلاشت رو برای درست کردن شرایط انجام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه جنسیتون خوبه ؟ محبت میکنه ؟ خسیس نیس؟ برو دادخواست طلاق بده ولی خودت بدون میخوای بره مشاوره تم ...

محبت نه خسیس هم نیست واسه خونه کم نمیزاره ولی هزار تومن پول بهم نمیده رابطه ام خوبه خیلی گرمه همش میخواد  کارش رو میکنه میره کنار به فکر من نیست انگار پولش و میده 

دقیقا حتی اجازه دستشویی دوبار برم ندارم فکر میکنه من دستشویی چیکار میکنم تو خونه دوربین هست خیلی حال ...

کار وپول رو همه دارن وظیفه اش هس 

اصلا تو فکر کن شوهرت پول نداره ولی همه جوره ازادی زندگی میکنی برا خودت تنها دغدعه ات اینه قسط هاتو چطور بدی 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

خب میگقتی بهش الانم ک بدبختم 

ببین پدر خوبیه واسه بچت؟

خرج تو و بچتو تمام و کمال میده؟

حامی داری بعذ طلاق؟

چون بچت سه سالشه بخوای جدا شی حتما باید بری سرکار و باید کسی باشه بچتو نگه داره حداقل نصف روز 

محبت نه خسیس هم نیست واسه خونه کم نمیزاره ولی هزار تومن پول بهم نمیده رابطه ام خوبه خیلی گرمه همش می ...

باهاش حرف بزن بازبان ارام غذای خوب بپز  خونه رو تمیز کن باهاش درد ودل کن بگو ارزوبه دل موندم بیرون برم خرید کنم بگو دوست دارم خودم خرید کنم بگو زندگیمو دوست دارم تورو دوست دارم ولی سختگیری نکن و.... 

برای زندگیت تلاش کن امانشد برو 

باهاش حرف بزن بازبان ارام غذای خوب بپز  خونه رو تمیز کن باهاش درد ودل کن بگو ارزوبه دل موندم بی ...

۸ ساله همه کار کردم الانم که خونه تمیزی مثل هتل غذا مثل رستوران خودم لباس ارایش زبون نرم ولی نه اصلا براش اهمیتی نداره 

نه فکر نکنم عزیزم.حتما مشاوره برین اگه درست نشد.جدا شو 

یک جلسه رفتیم مشاوره دیگه نیومد گفت من همینم هنوز بدترم میشم میخوای برو میخوای بمونی دهنت و میبندی زندگی میکنی من پول دارم  تو نباشی کس دیگه هست