2821
2789
عنوان

شوهر نفهم

448 بازدید | 21 پست

شوهر آشغالم دیشب موقع خواب،پسرم هی شیشه شیرو مینداخت شوهرم هی میذاشت سرجاش اون هی مینداخت دوباره شوهرم میذاشت سرجاش من داشتم میخندیدم به کاراش که بازیش گرفته بود بعد یهو دیدم شوهرم اول آروم هی زد رو دست بچم هربار ک مینداخت شیشه رو شوهرم آروم میزد رو دستش بعد احساس کردم محکم ترش کرد که بچم یهو با گریه قهر کرد باز رفت زد سرشو ب دیوار، بعد نکبت خان در عین بیخیالی گفت آخ آخ برو بگیرش بعد روشو کرد اونور خوابید گفت شبخیر. ی دفعه دیگه هم بچه رو جدی تر از الان محکم تر زده بود رو بازوش ک من طرف بچمو گرفتم کارمون ب کتک کاری رسید تا ب بابام زنگ زد اومد اینجا ک تکلیف دخترتو معلوم کن. بخاطره قرشمال بازی هاش هیچی نگفتم. اما بهش پیام دادم دفعه آخرت باشه چ شوخی چ جدی بچه رو میزنی اون داره بچگی خودشو میکنه درکی از شوخی و جدی تو نداره. میدونم ک جواب میده ب تو ربطی نداره یا توهین میکنه. یعنی واقعا حالم ازش بهم میخوره ن من توجه و محبتی داره ن ب بچم اینقدر ب پسرم بی تفاوته ک وقتی میاد خونه بچه اخلاقش عوض میشه(تاپیک قبلیم). کلا هم مثل مامانش دست بزن داره منم زیاد زده. واقعا شده تحفه سربالا مجبورم وگرنه زودتر از این ازش جدا میشدم ۶ ماه به ۶ ماه هم نزدیکی نداریم شبا که بزور میاد خونه نه با بچه بازی میکنه ن با من حرف میزنه همش سرش تو اینستاس. همه اینارو میتونم تحمل کنم راستش برام اصلا مهم نیس فقط از اینکه با بچه اینجوری کرده بدم اومده شما بگید چیکار کنم دستش رو بچم بلند نشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا تو اون تاپیکاتم جواب ملت رو ندادی .تو خودتم ب ادمای اطرافت بی توجهی این جور ک معلومه

همین الان جوابارو دیدم عزیزم همه نوشتن توجه پدرشو میخواد مثلا باید چی بگم؟ تو منو میشناسی اینجوری نظر میدی توام معلومه زوده قضاوت میکنی و حکم صادر میکنی

اینو نمیدونم ولی دیگه ازش بچه نیار

پدر و مادر بدتر از خودش ولمون نمیکنن وگرنه ناشکری نمیکنم خودم همین ی دونه رو هم با این شرایط زندگیم (مالی نه ها خانوادگی) نمیخواستم 

به نظر من باید اول رابطه خودتون درست بشه می‌دونی از طرف همدیگه تامین ج ن س ی نمیشید محبت تون ازبین م ...

کلا از وقتی بچه بدنیا اومد اینجوری شدیم. اونم کم کم از مک فاصله گرفت قبلا هم شبا دیر میومد خونه الانم با این دیر اومدناش سیستم خواب منو این بچه رو بهم زده. رسما سحری میخوریم بچه هم بیدار میمونه با ما با ما هم میخوابه دیگه نمیشه کاری کرد

عزیزم خودت انقدر توجه کن ب بچه ات ک نیازی ب توجه دیگران نداشته باشه . با شوهرتم اگه گوسگش ب حرفات میده زمانی ک حالش اوکیه و خسته نسیت و اینا صحبت کن تا رابطه اش رو با بچه خوب کنه . بگو بچه امیدش ب پدر و مادرشه

آقا هستم شوهرت احتیاج به مشاوره خانواده داره که اخلاق و رفتارش نصبت به خانواده عوض کنه با این که هیچ درکی در مورد همسر داری نداره و از لحاظ عاطفی که چگونه برخورد کنه صفر هست من داره تمام خواسته خودشو توی بیگانه و مجازی پیدا میکنه و این سردی که داره جای دیگه گرم میکنه زن و بچه مثل گل زندگی هر بشری هستن که باید رسید بهش و آبیاری  داد تا پژمرده نشه  این سردی که توی زندگی شما افتاده از رفتار و اخلاق دو نفر هست  که ایشون یعنی همسرت مطمئن باش داره جای دیگه تخلیه میشه شما نصبت  به این شخص از لحاظ تفکری و کانون خانواده در حد بالا هستی چون همسرتون حتی درک بچه داری هم نمیدونه بی تفاوت شده  این بی توجهی به زندگی ریشه یابی کنید ولی حس من اینو میگه سرش جای دیگه گرمه مگه میشه کسی اونم مرد ارتباط عاطفی نداشته باشه مردها حداقل در ی هفته ۳ بار احتیاج دارن به ارتباط عاطفی چگونه میشه ایشون ۶ ماه به ۶ ماه خودت فکرش کن بانو ایشون جای دیگه شکمشو سیر میکنه برات بهترین ها آرزومندم  و کانون خانواده همیشه گرم

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792