2777
2789
عنوان

پسره بهم گفت

232 بازدید | 16 پست

دوستی میشه ازدواج ن

منم گفتم اگ اومدم تا اینجا با قلب پاکم اومدم نیومدم واسه رابطه بی هدف چون اهلش نیستم و میرم

بنظرتون هدفش از دوستی چجور دوستی بودا؟؟؟

اجیای گلم فردا ی آزمون دارم خیلیییییی واسم مهمه که حتما قبول شم، خیلیییی زیاد،

بعد الان میبینم هیچییییی یادم نیست از استرس دارم میمیرم ، دعا کنید بتونم این آزمونمو خوب بدم دولتی قبول شم و از استرس خرابش نکنم، براتون حمد میخونم منم، فقط این آزمون میتونه منو از این شرایط نجات بده 🥲

خیلیییی دعام کنید خوش قلبا 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب پسرا بگی هدفم از دوستی ازدواجه، میگن ن ما جدی نمیخواییم

بهشون بگی ما واسه سرگرمی میخواییم اونا یهو بگیر میشن

چتونههه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

دوستی یک هدف بیشتر نداره پسریم که اینچوری میگه یک بچه پنج ساله هم منظورش و میفهمه تو ذهن اینجور پسرا یک الگوی ثابته دختر و برای این نمیخوان ببرن باهاش دعا کمیل بخونن دنبال منظور خاص نباشید

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

اجیای گلم فردا ی آزمون دارم خیلیییییی واسم مهمه که حتما قبول شم، خیلیییی زیاد،بعد الان میبینم هیچییی ...

عزیزم اولا انشاء الله قبول بشی

اما این کار شما درست نیست توی همه تاپیک ها کامنت بی ربط میزاری تاپیک بزن و همه هم پیبینن و بران دعا میکنن مطمعنم نمره خوب میگیری اما این کار شما بی احترامی به استارتر های بقیه تاپیک هاست ❤️

بحث سیاسی نکنید! سال ۱۴۰۴ خودش یک مدرسه کامل برای اهل اندیشه بود که ادعا میشد فریب خورده بودن پس کسی که با این همه اتفاق نفهمید از این به بعد هم هیچ جوره قرار نیست بفهمه. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد

کار خوبی کردی دمت گرم

واسه هوا و هوس میخاست

چقد پروعن واقعا

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

عزیزم اولا انشاء الله قبول بشیاما این کار شما درست نیست توی همه تاپیک ها کامنت بی ربط میزاری تاپیک ب ...

حق با شماست

ببخشید

آخه تاپیکم قفلع هر چقد زدم نرفت، حلال کنید، مجبور شدم، واقعا از استرس زیادیه ، انقد استرس دارم امروز و دیروز هی قرص مبخوردم