2777
2789
عنوان

جاری بزرگم چرا این کارو میکنه؟

686 بازدید | 19 پست

من دوتا جاری دارم کوچیکه شوهرش دکتره و خودشم فوق لیسانس،قیافش معمولی ولی اندامش عالیه قد بلند و سفیدم هست،تیپشم فوق العادس،استایلش خیلی باکلاسه👌به شدت هم وضعشون خوبه ماشین و خونه میلیاردی و سفرای خارجی و….

بزرگه هم شوهرش یه شغل معمولی داره و یه زندگی کاملا عادی دارن یه خونه معمولی و یه ماشین معمولی تر ولی شوهرش تازه یه کار شروع کرده اگه کارش بگیره وضعشون خوب میشه،قیافشم خیلی خوشگله سبزه هست با اندام معمولی و تحصیلاتشم دیپلم،و اینکه برادرشوهر کوچیکم خیلی به زنش احترام میذاره و تقریبا تو همه چی نظر خانومش براش مهمه امت برادرشوهر بزرگم اینجوری نیست و تو خیلی مسائل نمیذاره زنش حرف بزنه.حالا هروقت جاری بزرگمو میبینم میگه برادرشوهرمون حیف شد با اینکه دکتره رفته این دخترو گرفته(جاری کوچیکم قیافش به نظر من خوبه اما اینا میگن زشته)منم هر سری میگم قسمت هم بودن ایشالا خوشبخت شن،هربار جاری بزرگمو دیدم راجب این صحبت میکنه،چرا اینکارو میکنه به نظرتون؟با اینکه خوشگل ترم هست اما هی میخواد کوچیکه رو خراب کنه،میگم نکنه از منم اینجوری به جاری کوچیکم میگه؟

دقیقا همون حدس خودت درسته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسادت داره بگواونی که باید بپسندپسندید احیانا شماجاری وسطی من نیستی😅😅😅خیلی شبیه مابود ولی ماخونه انچنانی وماشین انچنانی اشونداریم یه لحظه گفتم عه جاریموپیداکردم 😅جاری بزرگ منم معلوم چشم دیدن امونداره وچندجابه گوشم رسیده که گفته کاش فلانی شوهرمن میشدواین دخترچی داره درصورتیکه ازش سرترم ولی واسه اون اینجوریه بیخیال شوادم حسودبه همه چی حسادتشوداره شماباهاش رفیق نشوادم لول پایینی هستش 

گاهی انسانم آرزوست
نمیدونم چرا جاری اصلا به دل نمیشینه…

من واقعا دوسش دارم ولی از وقتی گفتم حامله ام خیلی رفتارش عوض شده خیلی ناراحتم نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم

خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش
حسادت داره بگواونی که باید بپسندپسندید احیانا شماجاری وسطی من نیستی😅😅😅خیلی شبیه مابود ولی ماخونه ...

عزیزم😂❤️همیشه میگه برادرشوهرمون پشیمون شده به زور اینو نگه داشته😐چون خودش دکتره کلی خانومای خوشگل میرن مطبش الان قطعا پشیمون شده بابت انتخابش،با اینکه زنش بد نیست 

عزیزم😂❤️همیشه میگه برادرشوهرمون پشیمون شده به زور اینو نگه داشته😐چون خودش دکتره کلی خانومای خوشگل ...

دقیقااونم همین حرفاروبهم زده که اره فلانی توروازرواجباروبخاطراینکه مهریه نده گرفته مایکبارجداشده بودیم دوباره ازدواج کردیم خیلی زبونش تلخ هیچوقت من حلالش نمیکنم اسی شماباهاش قاطی نشوخدای نکرده حرفی ازتونزن اونوقت جاری کوچکتردلش بشکنه 

گاهی انسانم آرزوست
من واقعا دوسش دارم ولی از وقتی گفتم حامله ام خیلی رفتارش عوض شده خیلی ناراحتم نمیدونم چطور باهاش رفت ...

شاید کسی حرفی زده منم خودم باردارنمیشم جاریام بچه اوردن تاماه سوم نگفتن اوایل کمی ناراحت شدم ولی تبریکموگفتم حتی یکیشونوشوهرم اومدگفت ومنم تماس گرفتم بعدگفت نه من حامله نیستم جدی بعدازده دقیقه انگاریادش اومدکه شوترش به شوهرم گفته گفت اره حامله ام الابچه اش بدنیااومده منم سمت بچه اش نمیرم میگم شایدفکرمیکنه من حسادتی دارم یا چشمم شور درصورتیکه بخدا هیچوقت بدکسی رونخواستم

گاهی انسانم آرزوست