2777
2789
عنوان

خسته شدم

46 بازدید | 3 پست

از منت زدنای شوهرم، از بددهنیاش، از اینکه باید همیشه با ترس باهاش حرف بزنم، از اینکه هرچی میخواد میگه بعد انکار میکنه، یا اینکه وقتی میبینه مقصره جوری دست پیش میگیره که پس نیفته.... حالم از خودم به هم میخوره که تاالان هزار بار بخشیدمش.....بخدا تا الان چندبار تا مرز طلاق رفتم ولی باور کنین نمیدونم کی چیکار میکنه که خودم با پای خودم برمیگردم تو خونم..... جوری منو دعایی کردن که تاالان دوبار از دم ثبت طلاق برگشتم در عین ناباوری...... خانوادمم انگشت به دهن موندن که اخه چجوری لحظه اخر منصرف میشی... امروز از صبح گریه کردم تا الان.. نمیدونین چه حرفایی بارم میکنه... خداازش نگذره... سپردمش به بالاسری.... انقد حق به جانبه که میترسم اون دنیا به خدا هم زور بگه... انقد شوهرم ضعیف کشه که همه چی بهم میوه وقتی میخوام دهن واکنم از حقم دفاع کنم میگه حرف بزنی خودمو میدم دم چاقو.. و من میترسمو چیزی نمیگم فقط گریه گریه گریه... خداازش نگذره.. هرخوبی هم بکنه با منت زدناش میشوره میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز برا اولین بار بهم گفته که آقا دووست ندارممممم طلاقت میدم... دوست ندارم... منم هیچی نگفتم فقط داشتم تو چشماش نگاه میکردمو گریه میکردم.... بعد دوباره حرفای چرت پرتش شروع شد.. بعد نیم ساغت بهش گفتم پس حتما کس دیگرو دوس داری... اقا گر گرفت.. که تو داری به من انگ خیانت میزنی!!!! گفتم لامصب من بهت بگم دوست ندارم تو به من نمیگی که حتما کس دیگرو دوس داری؟؟؟؟؟ بعد همش چرت پرت بافت... بادر کنین همسر من روانیه فقط گردن نمیگیره... انقد دوس دارم بخوابم بلند که شدم ببینم جدا شدمو تمام.   سپردمش به عدالت الهی... ادم انقد نفهم.. ظالم.. بیشعور ندیده بودم....