2777
2789

این استباهو نگن برو به عنوان اینکه خونه رو ترک کرده خرجی نمیده و بلاتکلیف ولت کرده رفته سکایت کن ک اکر خواستی مهری و طلاق بگیری راخت باشه

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این استباهو نگن برو به عنوان اینکه خونه رو ترک کرده خرجی نمیده و بلاتکلیف ولت کرده رفته سکایت کن ک ا ...

بااینکارچه اتفاقی میفته چه حکمی میدن؟طلاقم راحت میشه

بااینکارچه اتفاقی میفته چه حکمی میدن؟طلاقم راحت میشه

اگرمهریه درخواست کنی هم خیلی سخت میشه هم طولانی 

من بعد طلاقم فهمیدم باید همچین درخواستی میدادم ک بدونن همسرم نمیخاد زندگی کنه و سریعتر طلاق بگیرم و مهریمم بگیرم 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
اگرمهریه درخواست کنی هم خیلی سخت میشه هم طولانی  من بعد طلاقم فهمیدم باید همچین درخواستی می ...

چیزی هم نداره به جزپول پیش خونه میترسم بره قراردادوفسق کنه بریزه به حساب یکی دیگه حقموهم بخوره نمی دونم چجوری جلوشوبگیرم

زنگ بزن ۱۱۰بگو ول کرده رفته منم تنهام 

خب میدونی میخوام اینکاروکنم ولی چون فقط پول پیش خونه روداره خیلی عوضیه میترسم مهرمونزارم اجرااونوبریزه به حساب برادرش 

خب میدونی میخوام اینکاروکنم ولی چون فقط پول پیش خونه روداره خیلی عوضیه میترسم مهرمونزارم اجرااونوبری ...

بابا خونرو قفل کن وسایلتو نبر خودت برو

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس