یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من ۴۰ روز رفتم از صبح تا شب کلاس داشتیم کلاس هلش هم تدریس فلسفه بود بیشتر شبهه نبود فقط قسمت حرم بودنشون خوب بود دیگه هم شرکت نمیکنم مخصوصا که تو چله تابستون کلاس بود اما شاید بدرد شما بخوره اگه مجردی که استفاده کن برای یکبار خوبه
چطور قبول شدی؟ منیکه فرهنگیان قبول شدمو از مصاحبه رد کردن نمیدونم بر چ اساسی افسرده ترینم😐😐شاید چو ...
ای بابا ناراحت نباش از تهران هستی؟ شاید شرکت کننده خیلی بالا بوده منم یه سال رد شدم سال بعدش قبول شدم تو مصاحبه بگو من به عنوان معلم بخاطر شاگردای آیندم میخوام شرکت کنم خیلی تاثیر داره
نه اهل تهران نیستمشاید مصلحت نبوده ولی واقعا افسرده شدمنرسی ازت یکم امیدوار شدم باز سال بعد شرکت میک ...
قربونت برم عزیزم اصلا ناراحت نباش چندین سال وقت داری شرکت کنی اینم بدون کلاساش خیلی کسل کننده س مخصوصا تو هوای داغ مشهد ولی اگه علاقه داری مطمئنم حتما قبول میشی باز اگه سوالی چیزی بود در خدمتت هستم
ممنونم ازت🥺❤️انقد شرکت میکنم تاقبول شماصن بهم برخورد ردم کردننمیدونم فقط سال بعد طرح ولایت دانشجویی ...
طرح ولایت دانشجویی خیلی خوش میگذره اسم سایتش تی ولایته ولی واسه معلمان که اسم سایتش همزه وصله زیاد به غذا اهمیت نمیدن انگار کلاساش هم تو دانشگاه فردوسی مشهد نیست