2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دوست دارم شرکت کنم ولی معلم نیستم و سنم هم فک کنم نمیخوره

سلام. میتونم از امضاتون استفاده کنم؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
2803

من ۴۰ روز رفتم از صبح تا شب کلاس داشتیم کلاس هلش هم تدریس فلسفه بود بیشتر شبهه نبود فقط قسمت حرم بودنشون خوب بود دیگه هم شرکت نمیکنم مخصوصا که تو چله تابستون کلاس بود اما شاید بدرد شما بخوره اگه مجردی که استفاده کن برای یکبار خوبه 

من ۴۰ روز رفتم از صبح تا شب کلاس داشتیم کلاس هلش هم تدریس فلسفه بود بیشتر شبهه نبود فقط قسمت حرم بود ...

چطور قبول شدی؟ منیکه فرهنگیان قبول شدمو از مصاحبه رد کردن نمیدونم بر چ اساسی افسرده ترینم😐😐شاید چون با چادر ارایش زده بودم

چطور قبول شدی؟ منیکه فرهنگیان قبول شدمو از مصاحبه رد کردن نمیدونم بر چ اساسی افسرده ترینم😐😐شاید چو ...

ای بابا ناراحت نباش از تهران هستی؟ شاید شرکت کننده خیلی بالا بوده منم یه سال رد شدم سال بعدش قبول شدم تو مصاحبه بگو من به عنوان معلم بخاطر شاگردای آیندم میخوام شرکت کنم خیلی تاثیر داره 

2804
ای بابا ناراحت نباش از تهران هستی؟ شاید شرکت کننده خیلی بالا بوده منم یه سال رد شدم سال بعدش قبول شد ...

نه اهل تهران نیستم

شاید مصلحت نبوده ولی واقعا افسرده شدم

نرسی ازت یکم امیدوار شدم باز سال بعد شرکت میکنم😍❤️

نه اهل تهران نیستمشاید مصلحت نبوده ولی واقعا افسرده شدمنرسی ازت یکم امیدوار شدم باز سال بعد شرکت میک ...

قربونت برم عزیزم اصلا ناراحت نباش چندین سال وقت داری شرکت کنی اینم بدون کلاساش خیلی کسل کننده س مخصوصا تو هوای داغ مشهد ولی اگه علاقه داری مطمئنم حتما قبول میشی باز اگه سوالی چیزی بود در خدمتت هستم 

قربونت برم عزیزم اصلا ناراحت نباش چندین سال وقت داری شرکت کنی اینم بدون کلاساش خیلی کسل کننده س مخصو ...

ممنونم ازت🥺❤️انقد شرکت میکنم تاقبول شم

اصن بهم برخورد ردم کردن

نمیدونم فقط سال بعد طرح ولایت دانشجویی رو شرکت کنم یا طرح ولایت معلمان رو یا فعالان فرهنگی رو

حس میکردم طرح ولایت دانشجویی بهتر باشه ولی اونم ردم کردن🥺

ممنونم ازت🥺❤️انقد شرکت میکنم تاقبول شماصن بهم برخورد ردم کردننمیدونم فقط سال بعد طرح ولایت دانشجویی ...

طرح ولایت دانشجویی خیلی خوش میگذره اسم سایتش تی ولایته ولی واسه معلمان که اسم سایتش همزه وصله زیاد به غذا اهمیت نمیدن انگار کلاساش هم تو دانشگاه فردوسی مشهد نیست 

2805
طرح ولایت دانشجویی خیلی خوش میگذره اسم سایتش تی ولایته ولی واسه معلمان که اسم سایتش همزه وصله زیاد ب ...

اره برا معلما تو پایگاه سپاهه😂واقعا برام چالشه چرااااا منو رد کردن درصورتیکه مصاحبه‌م خییلی خییلی عالی بود 

فقط یکم غرور داشتم😂با آرایش

ایکاش ارایش نمیکردم

ولی ایشالا سال بعد

سال بعد بهت پیام میدم میپرسم چیکار کنم چیکار نکنم