2777
2789
عنوان

عشقم عقد کرده

156 بازدید | 18 پست

جوری بغلم میکرد فکر هیچ وقت نمیره

انقد دردم زیاده کلمه ی واسه بیانش پیدا نمیکنم

دعا کنید خدا جونمو بگیره دیگه نمیتونم ادامه بدم

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش با خودت تکرار کن اگه واقعی بود میموند پس چیز الکی ارزش غصه خوردن نداره کسیم که بعد ۵ سال دوستی با شوهرم ازدواج کردم ۶ ماه بعد عقدم خیانت دیدم عاشق شوهرم بودما الان ازش متنفرم باور کن غمت بالاتر از من نیست پس فقط به خودت فکر کن و بیخیال باش با خودت بگو حتما خدا بهتر خبر داره 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اون عشق نبود وگرنه نمیرفت.ما از اینها زیاد داشتیم.بعد یه مدت کع سرت گرم شه.خودت میگی همون بهتر که رف ...

دقیقا ،،،، اگه عشق بود هیچوقت نمیرفت پسرا همین فیلمشونه وقتی میخوان شونه خالی کنن هزار تا بهانه میارن و خودشونو میزنن به موش مردگی

خانواده ش منو نخواستن

عزیز خودشم نخواست

ما هم داشتیم از اینا که خودشونو پشت حرف خانوادشون قایم میکنن که نامردیشون به چشم خودشونم نیاد.

غصه هاتو که خوردی از جات بلند شو و یکیو تو زندگیت راه بده که ده تا به اون بی ارزه. 

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
چقدر بده شوهرت قبلن دل دختری رو شکسته باشه خدابرامن نیاره طاقت ندارم

تا روزی ک زنده م نفرینش میکنم مگه بمیرم ک آه نکشم

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید