zizizjkl مدیر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 310 عنوان تغییر اسم | مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 70 پست من اسمم زهراست میخام تغییرش بدم بنظرتون چ اسمی خوبه؟ در ضمن اسمی ک معناش وسوسه باشه رو بلدین؟ 1403/02/10 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smnjoohb عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2837 من واقعا ارادت زیادی دارم ب ائمه و حضرت زهرا ولی خیلی همه میگن مذهبی ای رو مخمه چون اسمم زهراس درکت میکنم چون الان توی کشور ما همه نسبت به مذهب و اسم عربی گارد میگیرن و حساس شدن کاملا میفهمم چی میگی اسم خودم فارسیه ولی نظر ها رو دیدم که میگمبهت اسم سارا و گیسو رو پیشنهاد میکنم ♥️😌TƏBRIZIM
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 310 اصلا به بقیه توجه نکن عزیز. اگر خودت دوس داری و حالت باهاش خوبه توجه به بقیه نکن هرکار کنی مردم حرف ... خودمم اذیتم اسم همه خانوادم غیر مذهبیه منو اینطوری گذاشتن چون خاهر بزرگم مریض میشده زیاد
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 310 درکت میکنم چون الان توی کشور ما همه نسبت به مذهب و اسم عربی گارد میگیرن و حساس شدن کاملا میفهمم چی م ... لارا هم خوبه معنیش گندمه
مهندس_جوان عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2964 عزیزمم🥺 باید بری دادگاه براش تا جایی ک میدونم اونجا باید چی بگمبخدا نمیتونم با ادما ارتباط برقرارکنمبسک اسمم رومخمهبدم میاد با ادم جدید اشنا شم حتا دختربخاطر اسمم🥲 و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 310 اونجا باید چی بگم بخدا نمیتونم با ادما ارتباط برقرارکنمبسک اسمم رومخمه بدم میاد با ادم جدید اشنا ... من پرسیدم یکی از زهرا اسمشو ب دینا تغییر داده بود گفت یکی دو تا شاهد هم برده ک تا الان اسمش چیز دیگ بوده فقط توش شناسنامه زهراس
مهندس_جوان عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2964 من پرسیدم یکی از زهرا اسمشو ب دینا تغییر داده بود گفت یکی دو تا شاهد هم برده ک تا الان اسمش چیز دیگ ... شاهدا باید از خانواده و دوست و اشنا باشن یا همسایه و غریبه؟ اونجا بگم اسمم توخونه و فامیل چیز دیگس توشناسنامه چیزدیگ؟و میخام همون اسم توخونه رو بزارم؟ و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 310 شاهدا باید از خانواده و دوست و اشنا باشن یا همسایه و غریبه؟ اونجا بگم اسمم توخونه و فامیل ... والا راجب شاهدا نمیدونم دقیق
مهندس_جوان عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2964 والا راجب شاهدا نمیدونم دقیق میش اگ امکانش هس وقتی پروسه تغییر اسمو شروع کردی ب منم بگی تا قدم ب قدم باهات پیش برم و موفق ب تغییر اسمم بشم؟🥺💔 و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 310 [QUOTE=337264863]میش اگ امکانش هس وقتی پروسه تغییر اسمو شروع کردی ب منم بگی تا قدم ب قدم باهات پیش برم و موفق ب تغییر ...اره عزیزم حتمن
مهندس_جوان عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2964 [QUOTE=337264863]میش اگ امکانش هس وقتی پروسه تغییر اسمو شروع کردی ب منم بگی تا قدم ب قدم باهات پیش ب ... تروخدا یادت نرع هروقت خاستی استارتشو بزنی بگو منم بزنم و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤