2789
عوض میکنن عزیزم چند نفرو میشناسم ک کردن

حالا دنبالش باش چون من بغل محل کارم دفتر پیشخوان بود قبول نمیکردن 

درضمن تهش تو شناسنامه باید بنویس مثلا از اسم زهرا به فلان اسم تغییر کرد فایده اش چیه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون معمولا اسما امروزی شدن شما سعی کن اسم خوب بذاری بچه رو بعداز یه سنی با روحیات خانوم فاطمه زهر ...

من ک‌کلا از اسم های عربی خوشم نمیاد(البته اسما نگید که لابد از حضرت زهرا هم خوشش نمیاد)

دوس دارم ایرانی باشه و فرهنگ کشورمون حفظ بشه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
ببین زهرا قشنگه ولی آینده همه اسم مدرن دارن بچه اذیت میشه من خودم الان انقد مامانم اینارو دعوا میکنم ...

کلا توی این دوره زمونه انتخاب اسم خیلی سخته بعضی اسما رو مسخره میکنن میگن قدیمیه اسمای جدید هم انگار معنی ندارن و همینجوری یه سه چهارتا واژه کنار هم 

گوزل تبریزیم💚 فرزند ایران، و جان فدای میهن

کلا توی این دوره زمونه انتخاب اسم خیلی سخته بعضی اسما رو مسخره میکنن میگن قدیمیه اسمای جدید هم انگار ...

من واقعا ارادت زیادی دارم ب ائمه و حضرت زهرا ولی خیلی همه میگن مذهبی ای رو مخمه چون اسمم زهراس

عوض میکنن عزیزم چند نفرو میشناسم ک کردن

سلام میش ب منم بگید راهشو

منم خعلی این در اون در کوبیدم نشد ک نشد

مذهبیه‌مال منم خعلی رو مخمه 

خعلی عذاب میکشم خعلی وقتا گریع میکنم

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
من واقعا ارادت زیادی دارم ب ائمه و حضرت زهرا ولی خیلی همه میگن مذهبی ای رو مخمه چون اسمم زهراس

اصلا به بقیه توجه نکن عزیز. اگر خودت دوس داری و حالت باهاش خوبه توجه به بقیه نکن هرکار کنی مردم حرف میزنن بهترین کار هم انجام بدی مردم دهنشون بازه 

مگه من گفتم همه بقیه باید خوششون بیاد. چون همیشه اسم زهرا رو دوست داشتم این تایپکو دیدم نظرمو گفتم& ...

یجوری گفتی فکر کردم میگی برچی اسم زهرا رو عوض میکنی

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم