zizizjkl مدیر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 307 عنوان تغییر اسم | مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 70 پست من اسمم زهراست میخام تغییرش بدم بنظرتون چ اسمی خوبه؟ در ضمن اسمی ک معناش وسوسه باشه رو بلدین؟ 1403/02/10 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 307 چون معمولا اسما امروزی شدن شما سعی کن اسم خوب بذاری بچه رو بعداز یه سنی با روحیات خانوم فاطمه زهر ... آره واقعا
khazan5899 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4617 عوض میکنن عزیزم چند نفرو میشناسم ک کردن حالا دنبالش باش چون من بغل محل کارم دفتر پیشخوان بود قبول نمیکردن درضمن تهش تو شناسنامه باید بنویس مثلا از اسم زهرا به فلان اسم تغییر کرد فایده اش چیه
atena3690 عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1528 چون معمولا اسما امروزی شدن شما سعی کن اسم خوب بذاری بچه رو بعداز یه سنی با روحیات خانوم فاطمه زهر ... من ککلا از اسم های عربی خوشم نمیاد(البته اسما نگید که لابد از حضرت زهرا هم خوشش نمیاد)دوس دارم ایرانی باشه و فرهنگ کشورمون حفظ بشه چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉 گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
منتظرررم عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 1971 خب بذار دلیل نمیشه بقیه ازاین اسم خوششون بیاد و بخوان بذارن سلیقه ها فرق داره مگه من گفتم همه بقیه باید خوششون بیاد.چون همیشه اسم زهرا رو دوست داشتم این تایپکو دیدم نظرمو گفتم
khazan5899 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4617 میدونین چقد باید هزینه کرد برا ثبت احوال؟ نمیدونم والا هرسال نرخ فرق میکنه من شناسنامه قدیم داشتم عوض کردم دوسال پیش حدود صد تومن شد بدون هیچ تغییرات
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 307 حالا دنبالش باش چون من بغل محل کارم دفتر پیشخوان بود قبول نمیکردن درضمن تهش تو شناسنامه باید ... اونش رو مخه ولی حالا همه ک شناسناممو چک نمیکنن
smnjoohb عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 2752 ببین زهرا قشنگه ولی آینده همه اسم مدرن دارن بچه اذیت میشه من خودم الان انقد مامانم اینارو دعوا میکنم ... کلا توی این دوره زمونه انتخاب اسم خیلی سخته بعضی اسما رو مسخره میکنن میگن قدیمیه اسمای جدید هم انگار معنی ندارن و همینجوری یه سه چهارتا واژه کنار هم گوزل تبریزیم💚 فرزند ایران، و جان فدای میهن
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 307 کلا توی این دوره زمونه انتخاب اسم خیلی سخته بعضی اسما رو مسخره میکنن میگن قدیمیه اسمای جدید هم انگار ... من واقعا ارادت زیادی دارم ب ائمه و حضرت زهرا ولی خیلی همه میگن مذهبی ای رو مخمه چون اسمم زهراس
khazan5899 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4617 اونش رو مخه ولی حالا همه ک شناسناممو چک نمیکنن ولی اداره های که کپی مدارک بخان وقتی تغییرات داشته باشی حتما از صفحه توضیحات میخان
مهندس_جوان عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2968 عوض میکنن عزیزم چند نفرو میشناسم ک کردن سلام میش ب منم بگید راهشومنم خعلی این در اون در کوبیدم نشد ک نشدمذهبیهمال منم خعلی رو مخمه خعلی عذاب میکشم خعلی وقتا گریع میکنم و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 307 ولی اداره های که کپی مدارک بخان وقتی تغییرات داشته باشی حتما از صفحه توضیحات میخان آره میدونم
khazan5899 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4617 من واقعا ارادت زیادی دارم ب ائمه و حضرت زهرا ولی خیلی همه میگن مذهبی ای رو مخمه چون اسمم زهراس اصلا به بقیه توجه نکن عزیز. اگر خودت دوس داری و حالت باهاش خوبه توجه به بقیه نکن هرکار کنی مردم حرف میزنن بهترین کار هم انجام بدی مردم دهنشون بازه
zizizjkl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 307 سلام میش ب منم بگید راهشو منم خعلی این در اون در کوبیدم نشد ک نشد مذهبیهمال منم خعلی رو مخمه ... عزیزمم🥺باید بری دادگاه براش تا جایی ک میدونم
elnaz۱۳۹۵ عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 1125 مگه من گفتم همه بقیه باید خوششون بیاد. چون همیشه اسم زهرا رو دوست داشتم این تایپکو دیدم نظرمو گفتم& ... یجوری گفتی فکر کردم میگی برچی اسم زهرا رو عوض میکنی من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم