2777
2789
عنوان

این داستان:همسر گرمایی من

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 34 پست
عزیزم😂😂همسر من باورت میشه تو این هوای سرد یه شورتک پاشه؟  منم متاسفانه همش شلوارک و تاپ تنمه ...

وای عزیزم کجا هواش سرده بخدا ما ذوب شدیم😅🤣 منطقه کوهستاین هستیم ما تازه هنوز گرما اصلیه نیومده 😂

بخدا همش پنجره بازه  زمستونا مامانم میومد تو اتاق میگفت اتاقه یا سردخونه🤣درو که باز میکرد عین فریزر هوای سرد میرفت تو هال

البته من پشت کنکوری ام هوا باید باب میلم باشه🥲وگرنه تمرکز ندارم

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
وای عزیزم کجا هواش سرده بخدا ما ذوب شدیم😅🤣 منطقه کوهستاین هستیم ما تازه هنوز گرما اصلیه نیومده 😂 ...

عزیزکمم موفق باشی به امید خدا😘🌱

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزکمم موفق باشی به امید خدا😘🌱

ممنونم گلم😅😘

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
وضعیت ماهم همینه همیشه برعکسیم،😂😂😂 

خیلی بده اینطوری نه؟😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2803