من خدارو صد هزار مرتبه شکر موهای پرپشتی دارم و نوشته بود این ریزش در طول روز از حجم و شکل ظاهری اونا کم نمیکنه درسته ؟ بعد من به خاطر حدودا 40 تار داشتم سکته میکردممم به نظرتون راهی هست همون ریزشم قطع شه ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم ریزش دارم موهام بلنده چند روزه بالشم و تختم مو داره...بخاد اینجوری باشه پسرونه کوتاه میکنم متنفرم از مو
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
درسته گلم حق داری ولی عزیزم ب موقع حموم کن شبا بباف موهااتو اتفاقی نمیفته اگ خیلی حساس ...
همیشه موهام بافته هستش فقط در طول روز یکم باز میزارم حموم به نظرت هر چند وقت اوکیه ؟ چون من درس میخونم تو خونم اصلا عرق نمیکنم زود به زود بخوام برم حموم