2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

من دارم وکالت میخونم ولی بازارش داره اشباع میشه و دانشگاهی که ازش فارغ التحصیل میشی خیلی مهمه برای مخاطب و همینطور پرونده های موفق اگه دانشگاه دولتی خوب بخونی تو تایم دانشجویی پرونده های خوب و بزرگ رو ازمایشی میگیری و خیلی بهت کمک میشه اگر نه به ازاد  اعتباری نیست واقعا 

2804
من دارم وکالت میخونم ولی بازارش داره اشباع میشه و دانشگاهی که ازش فارغ التحصیل میشی خیلی مهمه برای م ...

وا کی گفته مدرک این دوتا اصلا فرقی نداره بستگی داره بعد آزمون وکالت پیش کی بری برای کار آموزی 

با توجه به اینکه دنیا دنیای قانون و حقوق شده و از طرفی هر روز داره سطح اختلافات بین آدما بیشتر میشه ، خب رشته حقوق و وکالت عالیه و درآمدشم که دیگه نگم!

از اونطرف نیاز به مدیران تحصیل کرده ( علی‌الخصوص کسایی که رشته‌شون مدیریته ) روز به روز داره بیشتر میشه. یعنی جفتشون عالیه . به نظرم شیر یا خط بنداز ، یا ده بیست سی چهل بخون!☺️ 

اگه موفق شدی منم دعا کن !☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
2805
عزیز من خودم دارم حقوق جزا میخونم وضعیت همینه

هر سه مقطع رو بهشتی بودم اینطور که شما میگید نیست بله با اساتید میشه کار پژوهشی کرد و مقاله داد ولی اینکه بهتون بدون داشتن پروانه پرونده بدن خیر همچینین چیزی نیست 

2801