2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
الان شزوع شده ثبت نامش؟

ترمیم نه ولی باید از سایت مای سنجش سوابقت و تایید کنی چند روز دیگه هم ترمیم معدل شروع میشه

וتوی این دنیا به اندازه کافی بدی هست! دیگه لازم نیست آدم عمدا دنبالش بگرده.. •× دَر حـالِ تَحصــیلِ طِبـــــابَـت

همه کنکوریا؟

نمیدونم...فکر کنم اونایی که پشت کنکورن چون دوازدهمیا هنوز امتحان ندادن

וتوی این دنیا به اندازه کافی بدی هست! دیگه لازم نیست آدم عمدا دنبالش بگرده.. •× دَر حـالِ تَحصــیلِ طِبـــــابَـت

2804
شما رشتت چیه

من دانشجو پرستاریم...ولی دوباره کنکور تجربی میدم

Ok دخترم دوازدهمیه جمعه کنکور داده برای این پرسیدم

لازم نیست پس

2805
من دانشجو پرستاریم...ولی دوباره کنکور تجربی میدم

رتبه چند بیاری پزشکی دولتی؟

و آزاد؟ قبول میشی

دخترم خیلی میخونه خیلی کلاس رفته

ولی خودش امید نداره قبول بشه

البته پیراپزشکی هم قبول بشه خوبه

از ماست که بر ماست
رتبه چند بیاری پزشکی دولتی؟ و آزاد؟ قبول میشی دخترم خیلی میخونه خیلی کلاس رفته ولی خودش امید ندار ...

بستگی به منطقه داره...منطقه3 دولتی روزانه تا  1700 اینا آزاد تا 2500 هم شاید بشه...البته پزشکی تعهدی تا 3500 هم میشه

2801