2777
2789
عنوان

همه مریضیا با هم دیگه بهم حمله کردن😱

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گآهی زندگی مثل جهنم میشه  مرسی عزیزم

ما هممون لحظه های خیلی سختی رو تو زندگی تجربه میکنیم مهم اینه امیدمون رو از دست ندیم تو لحظه زندگی کنیم بدونیم که این روزها هم میگذره 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
2803
نگو سلامتی از همه چیز مهمتره

نه سلامتی وقتی خوبه که زندگی خوب باشه 

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
2804
2805
چندتا هست اما دارم دکتر میرم کاش خوب بشم و مشکلی پیش نیاد

انشالله بهتر میشی.

برای سلامتی هایی که داری خداروشکر کن، مثلا الان عقل داری+ چشم داری+ دست داری و با استفاده از اینا فکر میکنی، میبینی و تایپ میکنی. 

اولین قدم تو آرامش ذهنی شکر گزاری و پردازش نعمت هاست. اگر بتونی خوب پیش بری و ذهنت به نظرم و ارامش و بقول بوه ها به تنظیمات اولیه برگرده بیماریها هم فروکش میکنن. 🍓🌿

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻
انشالله بهتر میشی. برای سلامتی هایی که داری خداروشکر کن، مثلا الان عقل داری+ چشم داری+ دست داری و ب ...

مرسی اما اتفاقا یکی از مریضی هام چشمم هست🥺

برای نعمت های دیکه همیشه خدارو شکر کردم

2801