2777
2789

یعنے میشه 

اصلامن هیچ عشقی توزندگیم نداشتم ـ 

فقد ازدواج کردم ک محبتم  پر بشه   کمبود محبت داشتم و دارم و اینکه جدا شدم از همسرم 

ـ خیج کس تووزندگیم تا بحال نگفت دوستتت دارم 😞😞ــ کاش  این اقای ک  خوشم میاد پیام بده بگه دوستتت دارم ــ😢😢😢

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت دارم

ممنون

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
دوستتت دارم قد تموم کساییی ک دوست ندارن❤❤

اخه این بهم کفایت نمیکنه 

اخه این بهم کفایت نمیکنه 

میدونم گاهی زندگی خیلی بی رحم میشه تو اوج جونی پیر میشی 

دلت دیگه هیچیو قبول نمیکنه گاهی به نقطه ای میرسی ک حتی محبت هم خوشحالت نمیکنه! 

تنها دنبال پناهههههی هستی توش گریه کنیو به زندگیت پایان بدی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

میدونم گاهی زندگی خیلی بی رحم میشه تو اوج جونی پیر میشی  دلت دیگه هیچیو قبول نمیکنه گاهی به نق ...

ممنون

دارم از یاد تو میرم

بی تو هر لحظه میمیرم 

ته زندگیم همینجاست 

بدون اینو که میمیرم 

میگم عاشق تو هستم 

بی تو آروم نمی‌گیرم 

حالااااااااا همه باهم

دووووست دارم،دوست دارم هنوز عشق منی 

می‌دونم منو از یاد می‌بری بهونه نفس کشیدنم تویی

دووووست دارم تو قلب من فقققققققققط تویییی😍😍

خوبه فداتشم 😁

ببین چند بار گفتم دوست دارم  دوست دارم من اندازه اون نیست؟؟؟🙄

اخه منظور جنس  مخالف پاک 🙏🙏