2777
2789
عنوان

خانومایی که سرطان سینه داشتن....

1174 بازدید | 16 پست

بیایید درد دل...

بگید چند ساله خوب شدید...

فقط حرفای مثبت لطفا.....

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=337214781]من میشناسم یکی با گرید سه فعلا خوبه یک سال و نیمه ک درگیره[/QUOTEخدابهش سلامتی بده..گرید زیاد مهم نیس استیج مهمه

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

اگه متاستاز نداده باشه حتما خوب میشه جراحی میکنن تومور سینه و اگه باشه زیر بغل رو بر میدارن بعدم ۵ ،۶ ماه میری شیمی درمانی که اونم درد نداره فقط یه سرمه ولی بعدش تهوع داره اون یه کم بده و مو میریزه ولی بعدش دوباره مثل روز اولش در میاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
عمه من داشتن و خوب شدن  الان بیست سال گذشته و سالم ‌به ۸۰ سالگی رسیده  

جدی میگی چقدر خوب خداحفظشون کنه...سبک زندگیشون بعد درمان چطوری بود رعایت میکرد تو تغذیه واینا؟

اگه متاستاز نداده باشه حتما خوب میشه جراحی میکنن تومور سینه و اگه باشه زیر بغل رو بر میدارن بعدم ۵ ، ...

متاستاز هم کنترل میشه برا خیلیا یا پاک میشه ..منم لنفای زیر بغلم درگیر شده بود..

متاستاز هم کنترل میشه برا خیلیا یا پاک میشه ..منم لنفای زیر بغلم درگیر شده بود..

فقط تا لنفاوی زیر بغل آره خوب میشه بیشتر باشه نه پاکم بشه باز عود میکنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...