2777
2789

بچه ها من متولد ۸۱ ام

دوست پسرم متولد ۷۵

دوسالی هست که باهمدیگه در ارتباطیم

من به هیچ عنوان قصد ازدواج ندارم یعنی بهتره بگم نداشتم ولی اون چند باری راجبش حرف زده وفتی دید من خیلی گارد دارم نسبت به این موضوع و وقتی میگه عصبی میشم دیگه چیزی نگفت

من الان تو شرایط خانوادگی خیلی بدی قرار دارم خانوادم زندگیم رو جهنم کردن و این باعث شده که به ازدواج فکر کنم ولی می ترسم پشیمون شم 

ولی از یک طرف تحمل این شرایط دیگه واسم سخته و دوست پسرم خیلی پسر خوبیه ، کاری و هدفمنده وضعیت مالی خیلی خوبی هم داره ، مهربونه ،من رو با همه ی بدی هام و عصبی شدنام درک میکنه ، با اینکه تک فرزنده اصلااااا بچه ننه نیست درکل میشه گفت کسی هست که من اگه شرایطمم نرمال بود و ما الان تو پنج سال دیگه بودیم بدون شک باهاش ازدواج میکردم

به نظر شماهم ۲۲ سالگی خیلی سن کمی هست واسه ازدواج و ممکنه بعدا پشیمون شم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستاورد شما تو زندگی چیه ؟ فکر نکنید در ازدواج باید طرف مقابل رو انالیز کرد فقط 

اول همه خودتون رو باید بررسی کنید 

اینهمه طلاق و خیانت علتش فقط همینه 

اکثرا هولن واسه ازدواج چون طرف شرایط داره غافل از اینکه خودشون امادگی ازدواجشون صفره

به نظر من سن خوبیه یه مشاوره برو

اره حتما باید مشاوره برم چون از یک طرف زندگیم رو اینا جهنم کردن

از یک طرف حس میکنم به چیزایی که میخواستم قبل از زدواج برسم نرسیدم

ولی خب با شرایطی که اینا واسه من ساختن هم معلوم نیست ایندم چی میشه و موقعیت دوست پسرم موقعیت خوبیه

دستاورد شما تو زندگی چیه ؟ فکر نکنید در ازدواج باید طرف مقابل رو انالیز کرد فقط  اول همه خودتو ...

مشکلم اینه که خانوادم به قدری اخیرا سمی شدن که راه پیشرفت رو به روم بستن و من همینطور راکد موندم چیزی هم میگم میگن مستقل شو ولی من با کار دانشجویی نمی تونم از عهده ی اداره ی یک زندگی مجردی بر بیام

مشکلم اینه که خانوادم به قدری اخیرا سمی شدن که راه پیشرفت رو به روم بستن و من همینطور راکد موند ...

بحث مجردی زندگی‌کردن نیست عزیزم 

بحث ازدواج خیلی پیچیده هست 

من دختر ندارم اما یک روزی اگر داشته باشم اگر درسش کامل نشده باشه کار نداشته باشه و شرایطزندگیشو نساخته باشه خودش و ثبات اخلاقی پیدا نکرده باشه اجازه ازدواج‌نمیدم حالا ۲۲ ...۳۲ ...۴۲ ...سن مطرح نیست