2777
2789
عنوان

حرف مشاور خواهرمم 🤦🏻‍♀️

165 بازدید | 18 پست

خواهرم یکم کم کاری داشته کم درس خونده بعد مشاورش بهش گفته اگر هدفت درس نبود میگفتم بری سمت هنری چیزی🤦🏻‍♀️💔بعد میگه منظور مشاورم این بوده من بی استعدادم 

بنظرم اینطور منظوری نداشته نظر شما چیه؟فک میکنم خواسته تلنگری بزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش بفهمن همه با تلنگر به خودشون نمیان

و خیلیا با تلنگر و خرد شخصیتی بیشتر اعتماد بنفسشون و از دست میدن

یه مشت اسکل شدن مشاور

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
2803

مشاورا بی شئورن😂😂

پسره حتما؟

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡
2804

اگه مشاورش کارش خوبه  میخواسته اینجوری بگه درس بخونه زیادی حساس نباشین خصوصا اگه پسر و بالای ۲۵ باشه😂😂

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡
2805
یعنی واقعا خواسته فقط تلنگر بزنه؟ 

احتمال زیاد

حتی اگر هم تلنگر نبوده به حرف گربه سیاه بارون نمیاد ب خواهرت بگو اگر علاقه داره درسشو بخونه کسی جز خودش نمیتونه تعیین کنه که چیزی میشه یا نه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
نه خانم 

خب پس کلا خانما بی شئورن مشاورای آقا فهم و شئور بیشتری دارن ببخشیدا خودمم زنم ولی حقیقت😂

2801