2777
2789

باردارم و تازه رفتم تو پنج ماه. می خوام دکترم رو عوض کنم چون خیلی سرش خلوته و شنیدم می گن خوب عمل نمی‌کنه(جلیل‌زاده)

می‌خوام برم پیش دکتر پروین حق پرست. چطور دکتری هست می شه نظرتونو بگین، چون واقعا دیگه نمی خوام دکتر عوض کنم و می خوام تا آخر برم پیشش می خوام مطمئن بشم که خوبه. یا دکتر زنان خوب اگه سراغ دارین معرفی می‌کنین؟

بنظرم دکتری که سرش شلوعه اصلا نرو من فعلا دارم پیش سپیده تهرانی برای ناباروری ولی اگه  باردار شدم حتما دکترمو  عوض میکنم چون میبینم  باردارا ۵ ساعت میام مشینن تو مطب خلاصه خیلی شلوغه 

یکی از فامیلامون رفته بود پیش مهری امیری  خیلی راضی بود  تحقیق کن اگه خوب بود برو پیش اون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دکتری که سرش شلوعه اصلا نرو من فعلا دارم پیش سپیده تهرانی برای ناباروری ولی اگه  باردار ش ...

من خودم برای اینکه گفتن دکتر جلیل زاده دکتر خوبیه ولی سرش خلوته رفتم پیشش قبل بارداری پیش دکتر بهجتی می رفتم که واقعا شلوغ و دیوانه کننده بود اما خب خیلی نگرانم می گم حتما مردم یه چیزی می دونن یه دکتر شلوغه یکیم خلوت.

به نظرتون ماه‌های آخر دکترمو عوض کنم خوبه اصلا دکترا قبول می کنن؟🤔

اگه می خوای سزارین شی دکت  معین زاده تو بیمارستان شمس خیلی خوبه من خودم دو تا زایمان هام پیش د ...

اره می خوام سزارین بشم. شما خودتون پیش دکتر معین زاده نرفتی؟ از کجا می دونی خوبه؟

اره می خوام سزارین بشم. شما خودتون پیش دکتر معین زاده نرفتی؟ از کجا می دونی خوبه؟

مامانم و چند تا از فامیلامون پیشش سزارین شدن فوق العاده راضی بودن 

من چون بیمه ام نیروهای مسلح نتونستم پیشش برم رفتم بیمارستان محلاتی

من خودم برای اینکه گفتن دکتر جلیل زاده دکتر خوبیه ولی سرش خلوته رفتم پیشش قبل بارداری پیش دکتر بهجتی ...

عزیزم ربطی نداره که به شلوغو خلوتی مثلا همین دکتر پروین حق پرست خیلی دکتر قدیمیه و خیلیا میشناسنش قطعا شلوغه ولی اگه دکتری خلوت باشه بنظرم نشونه بدی نیست اکثرا دکترایی شلوغن که تو زمینه نازایی فعال ترن 

من ی دکتر دیگه هم رفتم کلارا منظمی اونم واقعا بسیار خوش اخلاق خوش وقت برا اون اکثرا باردارا بودن بخاطر همین خلوت تر بود ولی سونو تو مطب نداره دیگه نرفتم بخاطر اون ولی مهری امیری شنیدم سونو تو مطبم داره فامیلمون سزارین کرد خیلی زود سرپا شد خودشم براش بخیه جذبی زده بود خلاصه خیلی تعریف میکرد ولی خودتم تحقیق کن

مامانم و چند تا از فامیلامون پیشش سزارین شدن فوق العاده راضی بودن  من چون بیمه ام نیروهای مسلح ...

پس سزارین رو راحت می نویسن و معتقد به طبیعی نیستن دیگه؟ تازگیا آخه سختگیری زیاد شده.

من خودم برای اینکه گفتن دکتر جلیل زاده دکتر خوبیه ولی سرش خلوته رفتم پیشش قبل بارداری پیش دکتر بهجتی ...

من خودم سر دخترم برای مراقبت پیش رقیه بهجتی می رفتم انقدر اذیت شدم از بس منتظر میشدم دیگه بی خیالش شدم رفتم پیش نیاز هادی

عزیزم ربطی نداره که به شلوغو خلوتی مثلا همین دکتر پروین حق پرست خیلی دکتر قدیمیه و خیلیا میشناسنش قط ...

دکتر جلیل زاده هم خیلی خوش اخلاقه و وقت می‌زاره اما ایشونم سونو نداره. ولی خیلی راحتم هر بار می رم نفر دوم نوبتمه و معطل نمی شم.

اما یه خانم گفته بود سال ۹۱ سزارین کرده پیش ایشون کرده خیلی بد براش بخیه زده راضی نبود نمی دونم از اون زمونم زیاد گذشته حالا. نگران شدم کلی.

خیلی ممنون از راهنمایی ها عزیزم

من خودم سر دخترم برای مراقبت پیش رقیه بهجتی می رفتم انقدر اذیت شدم از بس منتظر میشدم دیگه بی خیالش ش ...

دقیقا خیلیم دکتر خوش برخوردی و پرانرژی هستش ولی از صبح تا شب باید بمونی تو مطب آخرشم سریع سعی می کنن ادمو بفرستن بره تا نفر بعدی بیاد.