خانومممد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6427 عنوان چی بهش بگم خیلی دیگه راحته😐 893 بازدید | 27 پست دخترخالم جلو شوهرم خیلی دیگ حس میکنم راحته، آزاد میگرده مدام شوخی خنده حالا ن فکر کنین بدم میادا منم دوسدارم راحت باشیم ولی خب در این حد نه ، باشگا میره بعد ب شوهرم میگه بیا مبارزه کنیم ببینم تو قدت بلنده برنده میشی یا من بااین قد، شوهرمم خیلی راحت نیست اینجوری خودمم دیگ واقعا خجالت میکشم از رفتارای دخترخالم نمیخامم ناراحتش کنم سنشم کم نیست ۲۱ سالشه دخترخالم ، دیشب اخرشب شوهرم رسیدخونه امروز خسته بود دیر بیدار شد دخترخالم بیدارشده با صدای بلند میگه هووو هنوز محمد خابه بزار برم بلندش کنم خابالوعه😑چیکار کنم بنظرتون نمیخامم نارحتش کنم 1403/02/10 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liliلیلی عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 2217 عزیزم مگه برا اون مهم بود که تورو ناراحت کرده اینقدر مراعات حالشو میکنی که همین دخترگند میزنه به زندگیتبه نظرم حذفش کن و یا ارتباطتتو قطع کن می اید،هر انچه باید.♥️
خانومممد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6427 چرا خونه شماس اومده سر بزنه چون دوریم از همحالا هم شوهرم معذبه هم من از کاراش دارم خجالت میکشم
ارادتمند_شمآ عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 314 چطوری؟ همون وقتی ک میگفت میخوام برم محمد رو بیدار کنم باید بهش میگفتی ک حد و حدود رعایت کنه ی جورایی بهش میفهموندی تقلا میکند برای روییدن!
خانومممد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6427 عزیزم مگه برا اون مهم بود که تورو ناراحت کرده اینقدر مراعات حالشو میکنی که همین دخترگند میزنه ... واقعا حس میکنم دیگ زیاده از حده این کاراش چطوری بگم بهش؟
hhzzzzhh عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 2238 اومده سر بزنه چون دوریم از هم حالا هم شوهرم معذبه هم من از کاراش دارم خجالت میکشم خوبه حالا شوهرت معذبه خوشش نمیاد
خانومممد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6427 همون وقتی ک میگفت میخوام برم محمد رو بیدار کنم باید بهش میگفتی ک حد و حدود رعایت کنه ی جورایی بهش م ... خودشم میدونه شوهرم اهل این راحت بازیا نیست انگار دوسداره فقط کارشو انجام بده مراعات نمیکنه
ارادتمند_شمآ عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 314 خودشم میدونه شوهرم اهل این راحت بازیا نیست انگار دوسداره فقط کارشو انجام بده مراعات نمیکنه پس همچین آدم رو باید قهوه ای کرد تقلا میکند برای روییدن!
liliلیلی عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 2217 واقعا حس میکنم دیگ زیاده از حده این کاراش چطوری بگم بهش؟ بگو من اصلا خوشم نمیاد از رفتارایی که انجام میدی شوهرمم خوشش نمیاد لطفا خودتو جمع و جور کن و خجالت بکش خیلیواضح بگو صریح و نپیچون خودت اعصابت بدتر بهم میریزه که حتی منظورتو بپیچونه قشنگ بزن تو برجکش چه قدرم وقیحه اخه خیلی بده می اید،هر انچه باید.♥️
خانومممد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 6427 خوبه حالا شوهرت معذبه خوشش نمیاد شوهرم حتی تو رفتاراش با خاهرشم مراعات میکنه چ برسع دخترخالم ک دیگ غریبه س ... فقط الان موندم چطوری به دخترخالم بگم ک بفهمه رفتاراش زشته