2777
2789
عنوان

چی بهش بگم خیلی دیگه راحته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو شوهرم حتی باخواهرخودم وخودشم اینقد راحت نیس معذب میشه یکم رعایت کن

یجورایی دختره غد و شر و شور و حاضر جوابیه اگه یچیزی‌بگم میگه طرف راضی نیس خونشم اگه نگم داره زیاده روی میکنه واقعا موندم😑

یجورایی دختره غد و شر و شور و حاضر جوابیه اگه یچیزی‌بگم میگه طرف راضی نیس خونشم اگه نگم داره زیاده ر ...

واقعا برات مهمه همچین آدمی چه فکری کنه.بنظرم خیلی بی پرواس رابطش باهات قطع بشه بهتره.

کاربری خانومم👩🏻
خوبی  چخبر از دیشب😉 بهت گفتم بگو مدت نگهداریت تموم ده برو😂

ممنون بخوبیت عزیزم

چیبگم والا فعلا موندگاره😄طفلی شوهرم با دوستاش رفتن مسجد هنوز نیومده انقد دیگه شلوغ کاری میکنه دخترخالم انگار بچه ۱۰ سالس

واقعا حس میکنم دیگ زیاده از حده این کاراش  چطوری بگم بهش؟

سلام عروس گلم گفتم بهت نزار زیاد صمیمی بشه و بزلربین خودت ودختر خالت وشوهرت حرمتها حفظ بشه که عاقبت خوبی نداره حالا هم اگه زیادی جلو بره بدتر هم میشه باید به حرمت اینکه متاهلی یه رفتارهایی شو درست کنه عزیزم

سلام عروس گلم گفتم بهت نزار زیاد صمیمی بشه و بزلربین خودت ودختر خالت وشوهرت حرمتها حفظ بشه که عاقبت ...

سلام عزیزم بهتری الحمدلله؟ 

بخدا من غیرمستقیم میفهمونم ک کارش درست نیست حالا بگوبخند داشته باشه اما مراعات کنه ، شبام همش میاد کنارم میگه توام باید کنارم باشی تا بخابم، میرم کنارشوهرم بشینم میاد تیکه میندازه میگه ندید بدیدا انگار همو ندیدید😑شوهرمم واقعا ازین موضوع ناراحته خوشش نمیادشبا جامو جداکنم همش ناراحته واقعا موندم دیگ چجوری بگم ب دخترخالم ک بفهمه🤦🏼‍♀️

بنظرم خوب نیست این رفتار خب دیگ دختر خالتم اگه چند روز اومده دیگ بره خونشون خو ولی کلن اول بیا ب شوخی اگه باهاش راحتی مثلا اونموقع ک گفتومحمدو بیدار کنم ب شوخی بگو شوهر منه ها خودم میرم بیدارش میکنم ایشالا توخودت شوهرت بیدار کنی نمیدونم ب شوخیو خنده حرفتو بزن شاید ی چیزایی بفهمه اگه هم واقعا باز مراعات نکرد بنظرم مستقیم بگو من شوهرم موذبه رعایت کن

سلام عزیزم بهتری الحمدلله؟  بخدا من غیرمستقیم میفهمونم ک کارش درست نیست حالا بگوبخند داشته باش ...

سلام عزیزم ممنون ،،به دخترخالت بااحترام بگو مثلافاطمه جون منو شوهرم به هم قول دادیم تحت هیچ شرایطی جدا نخوابیم یا مثلا خودت یکم ازشوخی کردن باهاش کم کن که اونم حساب کار دستش بیادهر حرفی از خودت و شوهرتو جلوش نزن اون دفعه که قرار بود بیاد هم گفتم عزیزم یا یه بهانه بیارید وباشوهرت هماهنگ بشید که یه کار واجب پیش اومده وباید یکی دوروز برید مشهد تا کم کم رفع زحمت کنه

اومده سر بزنه چون دوریم از هم حالا هم شوهرم معذبه هم من از کاراش دارم خجالت میکشم

خب همین حرف را بزن محترمانه

بگو دیگه اذیت شوهرم نکن منم معذبم پیشش با رفتارات   

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!