2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

کلا مرد جماعت تو خونه بمونه یه دعوا درست میشه 

من شوهرم روزای تعطیل که خونه میموند اعصاب برام نمی موند هیچکاری نمی تونستم انجام بدم 

کاربر قدیمی هستم و کاربری قبلیم ترکیده 😞 از اونجایی که اخلاقم شبیه جوجه تیغی هست این نام را برگزیدم از میان همه نام ها 😁😁
2804
کلا مرد جماعت تو خونه بمونه یه دعوا درست میشه  من شوهرم روزای تعطیل که خونه میموند اعصاب برام ...

دقیقااااااااا👍🏻

همینه که من اصلا خوشم نمیاد از روزای تعطیل😒

من هم نیمه شبی بدون خداحافظی خواهم رفت.....🖤🕊️

کلا مرد جماعت تو خونه بمونه یه دعوا درست میشه  من شوهرم روزای تعطیل که خونه میموند اعصاب برام ...

من بابام فقط تو اشپزخونه ميچرخه،اعصاب واسمون نذاشته ديگه. خدا نكنه ظرف تو ظرف شويي باشه با غرولند ميشوره 😂

خب پدر من ول كن 

🫠
2805
شوهر که بدتر از باباس😂😂 یا هوتن بیاد یا هیچکس نیاد 😎😎

ن ضوهرا اثولا خونه نیستن بعدم‌میشه بهشون توپید پاچشونو گرفت ولی بابا ک جاش روی سره نمیشه بهش چیزی گفت

اکیپ #سوگولی های سایت     هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

اتفاقامن برعکس دلم میخوادشوهرم همیشه خونه باشه چون وقتی خونست هم خودم هم دخترم خیلی خوشحالیم اهل غرواین چیزانیس

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم))
2801