2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن ضوهرا اثولا خونه نیستن بعدم‌میشه بهشون توپید پاچشونو گرفت ولی بابا ک جاش روی سره نمیشه بهش چیزی گف ...

حوصله مرد جماعت ندارم😂

فقط من حوصله یه مرد رو دارم که اونم خودت میدونی کیه😛

من هم نیمه شبی بدون خداحافظی خواهم رفت.....🖤🕊️

2803
حوصله مرد جماعت ندارم😂 فقط من حوصله یه مرد رو دارم که اونم خودت میدونی کیه😛

هااا.....داره دوغشو مینوشه،😝😝

اکیپ #سوگولی های سایت     هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

من بابام فقط تو اشپزخونه ميچرخه،اعصاب واسمون نذاشته ديگه. خدا نكنه ظرف تو ظرف شويي باشه با غرولند مي ...

من بابام خودشو مسئول درست کردنِ هر وسیله ای که به نظرش ممکنه تعمیر لازم باشه میدونه هیچکس دیگه ای رو هم تو این زمینه قبول نداره اول خودش تست میکنه اگه دید درست نشد بعدا تعمیرکار میاره😑😂

جایی را ترك کردم که در آن خوشحال نبودم و ترك آنجا نیز مرا خوشحال نکرد، اما می‌دانستم انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمی‌شود.🌱 من احترام رو به شعورِ آدما میذارم نه سن و سالشون.🤝🏻
من بابام فقط تو اشپزخونه ميچرخه،اعصاب واسمون نذاشته ديگه. خدا نكنه ظرف تو ظرف شويي باشه با غرولند مي ...

آره بابای منم همینه میاد غر میزنه شما تمیز نیستین سینک باید از تمیزی برق بزنه 🤣🤣 

الان گاهی اوقات میاد خونه ام بابام  مواد غذایی برام میاره می بینه خونه رو میگه تو مطمئنی دختری ؟ بنده خدا برام ظرفامو میشوره 🤣🤣 میگه الان کمکت می کنم چون آزمون داری  به بعدش حسابتو دارم 

کاربر قدیمی هستم و کاربری قبلیم ترکیده 😞 از اونجایی که اخلاقم شبیه جوجه تیغی هست این نام را برگزیدم از میان همه نام ها 😁😁
2804
اتفاقامن برعکس دلم میخوادشوهرم همیشه خونه باشه چون وقتی خونست هم خودم هم دخترم خیلی خوشحالیم اهل غرو ...

نه من کلا غر نمیزد و نمیزاشت کاری انجام بدم مدام میخواست پیشش بشینم 

الانم که کلا راحت شدم دیگه کلا تو زندگیم نیست که بخواد اعصابم خورد بشه 😆

کاربر قدیمی هستم و کاربری قبلیم ترکیده 😞 از اونجایی که اخلاقم شبیه جوجه تیغی هست این نام را برگزیدم از میان همه نام ها 😁😁
2805
من بابام خودشو مسئول درست کردنِ هر وسیله ای که به نظرش ممکنه تعمیر لازم باشه میدونه هیچکس دیگه ای رو ...

😂😂

همه باباها همينن. ولي باباي من كمي تفاوت داره. خودش انجام نميده. زنگ ميزنه داداشام بيان درستش كنن اگه نشد يه دعواي ٥دقيقه اي درست ميكنه بعد ميگه تعمير كار بياد😂😂😂

🫠
من بابام خودشو مسئول درست کردنِ هر وسیله ای که به نظرش ممکنه تعمیر لازم باشه میدونه هیچکس دیگه ای رو ...

دقیقااااااااا👍🏻

اول یکم وسیله رو باز میکنن و نگاش میکنن و (در بیشتر موقع خراب ترش میکنن😂) 

و بعد تعمیرکار میارن

خب از اول بده تعمیرکار پدر من🤣🤣

من هم نیمه شبی بدون خداحافظی خواهم رفت.....🖤🕊️

2801