2777
2789
عنوان

خانوما همونم ک گفتم تو عقد حامله شدم تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 16353 بازدید | 567 پست

شما وقتی که میدونی فرهنگ خانوادت چیه بهتره یکم خودتو نگه داری

هر کی هر چی میگه بهتون برمیخوره

اینی که میگن طرف شوهرته گناه که نکردی درسته من نمیگم بده ولی یه جاهایی خانواده ها و رسم و رسومات یه چیز دیگه میگن

مادرت هم طبق رسم و رسومات میگه فردا حرف درمیارن میگن طرف عجله داشت تو عقد حامله شد زود براش عروسی گرفتن بلاخره در دهن مردمو نمیشه بست

هر خری باشه بعد از به دنیا اومدن بچه میفهمه کی باردار شدی

منم خانوادم رو این چیزا حساسن میگن چرا باید تو عقد حامله بشی مگه داری سر میبری فردا بعد از عروسی برو ده تا بچه بیار

نمیدونم هر جور خودت دوس داری

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
به نظرم بندازه بهتره اونیکی بعد عروسی بچه آورده ولی زود آورده پشیمونه از اینکار میکه زندگیم خراب کر ...

گاهی اوقات سقط شاید راه مناسب‌تری باشه مثلا برای خانمی که همسرش اعتیاد و دست بزن داره و شرایط مالی مناسبی ندارن 

یا کسی که همسرش خیانت می‌کنه و میخواد جدا بشه 

و...

ولی ایشون دلیل موجهی ندارن واقعا 

اون بچه دیگه تشکیل شده و سقطش الان قتل نفس محسوب میشه و بخاطر یه مراسم عروسی یا رنگ مو و...منطقی نیست یه بچه رو سقط کرد 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
به نظرم بندازه بهتره اونیکی بعد عروسی بچه آورده ولی زود آورده پشیمونه از اینکار میکه زندگیم خراب کر ...

من بعد عروسی  زود خودمون خواستیم بچه دار بشیم    اللن بچم۱۹ ماهشه  نه تنها مشکل نداریم  بلکه  خیلییی هم بهتر شد زندگیمون  تنها بدیش  افسردگی ۶ ماه من بعد از زایمان بخاطر از،دست دادن خون زیاد   که با دارو خوب شدم  همه یه مدل نیست زندگیشون که   خیلی ها با وجود بجه  خیلی بهتر میشه

دقیقا کل حرفات مثل مامانمه.. نکنه واقعا مامانمی؟؟

دختر سقط الکی نیست همش عوارض داره شاید سقط کردی نازا شدی اونوقت میخوای چیکار کنی...

ولی تا دوماه دیگه شکم میاریا خودم بهت میگم الا عروسی رو خودمونی بگیر یا اینکه زودتر بگیر یا اینکه نگیر جاش برو ماه عسل

2804
شوهرم خوبه ینی خوبیاش بیشتر از بدیاشه .. اوایل جنگ و دعوا زیاد داشتیم ولی الان نه انقدم ذوق داره و ب ...

به حرف مادرت گوش نکن.شکمت بالا نمیاد تا ۴،۵ماهگی...رنگ مو هم مشکلی نیست...یا کلاه گیس بزار.یا مو مصنویی مش بنداز داخل موهات....طرز فکر مادرت هم قدیمیه...با سقط هم افسردگیت بر میگرده.هم از چشم شوهرت میفتی....هم ممکنه نازا بشی.حالا گناه کشتن بچه به کنار

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
2805

مادرت حق نداره اینجور بگه

بعدشم چرا بی عقلی کردی بمادرت گفتی ؟؟

بحرف شوهرت ومادرشوهرت گوش کن 

بعدش باردارنشی مخای چکارکنی ؟؟

۷ساله متاهلم ۱ساله ونیم اقدامم. بچه دارنمیشم  کاش منم. توعقد باردارمیشدم

گاهی اوقات سقط شاید راه مناسب‌تری باشه مثلا برای خانمی که همسرش اعتیاد و دست بزن داره و شرایط مالی م ...

همسرم میگه بهترین عروسیو میگیرم برات.. خونه و جهازم هم تکمیل ..  ولی همسرم مرد خوبیه گاهی وقتا لجبازی میکنه ولی چیزی کم نمیزاره .. چن بار هم به خیانت مشکوک شدم ولی نبود خداروشکر فقط من از بس قبلا خیانت دیدم اطرافم اینجور تصور میکردم تاپیک های قبلم هست.. ولی الان مشکلی نداریم فقط مامانم میگه تا موقع عروسی میشی سه ماهه بعد شش ماه بچت دنیا میاد من ب مردم چی بگم؟؟

2801