2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم مدام از من تقلید میکنه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 20 پست
روابط اجتماعیش خیلی خوبه

خب پس یه چیزی هست

آخه یه دسته از آدما هستن که نمیتونن خودشون باشن و از بقیه همش تقلید میکنن و میخوان مثل بقیه باشن ولی تقصیر خودشون نیست یعنی نمیدونن چیکار کنن روابط اجتماعیشونم ضعیفه

ولی دوست تو اینجوری نیستش انگار

حالا چقدر با هم صمیمی هستید؟ 

آخه خیلی از دوستای صمیمی برمیدارن همه چیشون رو مثل هم میکنن یا ست میکنن باهم شاید تو خیال خودش میخواسته اینجوری بشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
آره میخواد بگه خودم قبل تو، تو همین فکر بودم. حالا دوست من پررو پررو میگفت من خیلی از تو سر ترم موقع ...

نه بابا این خیلی راحته اتفاقا خیلی راحت نشون میده ک کاری که من کردمو پسندیده برای همین میخواد انجام بده یکم سیاست نداره حداقل نگه یا نشون نده

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس یه چیزی هست آخه یه دسته از آدما هستن که نمیتونن خودشون باشن و از بقیه همش تقلید میکنن و میخوا ...

خیییلی صمیمی نیستیم اما همدیگرو میبینیم اوکی ایم

بنظرت چ رفتاری کنم باهاش؟

خیییلی صمیمی نیستیم اما همدیگرو میبینیم اوکی ایم بنظرت چ رفتاری کنم باهاش؟

شاید بیشتر میخواد باهات صمیمی بشه بازم نمیدونم تاحالا همچین دوستی نداشتم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
2803
شاید بیشتر میخواد باهات صمیمی بشه بازم نمیدونم تاحالا همچین دوستی نداشتم

با خوشحالی اومده میگه بالاخره بابامو راضی کردم

میخواستم همون موقع بزنم توسرش

تو این ۲۶ سال زندگیم ، یه دونه دوست درست حسابی نداشتم دیگه فهمیدم که از دوست شانس ندارم

با خوشحالی اومده میگه بالاخره بابامو راضی کردم میخواستم همون موقع بزنم توسرش تو این ۲۶ سال زندگیم ...

میفهمم چقدر بده یه دوست خوب نداشته باشی